Kennissessie: Moderne Werkplek

Waar moet je rekening mee houden met betrekking tot inrichting en beheer van werkplekken binnen jouw organisatie? Hoe helpt de werkplek van de toekomst jouw organisatie om (nog) succesvoller te zijn?

Voor VTM zijn dergelijke vraagstukken onze core business. Graag nodigen wij jou daarom uit voor onze ontbijtsessie: Moderne Werkplek, vrijdag 22 mei 2020.


Werkplek van de toekomst

Tijdens deze sessie gaan we in op onze visie met betrekking tot de (online) werkplek van de toekomst. Hoe faciliteer je medewerkers op de meest efficiënte manier, zodat zij optimaal en veilig kunnen (samen)werken?

En betekent de Modern Workplace een volledige overstap naar de Cloud? Hoe is de beveiliging geregeld? Wat verandert er voor de gebruiker? En wat is nog de rol van hardware? Tijdens deze sessie gaan we in op alles wat je moet weten om de ICT infrastructuur en Werkplekbeheer optimaal en future proof in te richten.


Sprekers

Erwin den Braber, Business Consultant ICT bij VTM, met ruim 20 jaar ervaring in ICT en Joeri Schnetz, Operationeel Directeur VTM en security expert, laten zien hoe een gedegen ICT infrastructuur en Werkplekbeheer organisaties helpt succesvol te zijn.

Je komt alles te weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie én je kunt meteen jouw vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk geniet je van een smakelijk ontbijt.


Praktische Informatie

Locatie: VTM, Honderdland 190, 2676 LT Maasdijk
Datum: Vrijdag 22 mei 2020
07:45 uur      -   Ontvangst en inloop (een heerlijk ontbijt staat voor u klaar)
08:00 uur -   Introductie & opening
08:15 uur -   Presentatie
09:00 uur -   Mogelijkheid tot het stellen van vragen
09:30 uur -   Afsluiting


Inschrijven

Inschrijven kan via jouw VTM accountmanager, via onderstaand formulier, of door een e-mail te sturen naar martin.deheer@vtmgroep.nl.

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke ontbijtsessies in kleine setting.
Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

VTM Modern Workplace

Deel via:
* verplichte velden

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie