Kennissessie Modern Workplace

Waar moet u rekening mee houden met betrekking tot inrichting en beheer van werkplekken binnen uw organisatie? Hoe helpt de werkplek van de toekomst u om succesvoller te zijn als organisatie?

Voor VTM zijn dergelijke vraagstukken onze core business. Graag nodigen wij u daarom uit voor onze ontbijtsessie: Modern Workplace op vrijdag 14 februari 2020.

Werkplek van de toekomst

Tijdens deze sessie gaan we in op onze visie met betrekking tot de (online) werkplek van de toekomst. Hoe faciliteert u uw medewerkers op de meest efficiënte manier, zodat zij optimaal en veilig kunnen (samen)werken?

En betekent de Modern Workplace bijvoorbeeld een volledige overstap naar de Cloud? Hoe is de beveiliging geregeld? Wat verandert er voor de gebruiker? En wat is nog de rol van hardware? Tijdens deze sessie gaan we in op alles wat u moet weten om uw ICT infrastructuur en Werkplekbeheer optimaal en future proof in te richten.

Sprekers

Erwin den Braber, Business Consultant ICT bij VTM, met ruim 20 jaar ervaring in ICT en Joeri Schnetz, Operationeel Directeur VTM en security expert, laten zien hoe een gedegen ICT infrastructuur en Werkplekbeheer organisaties helpt succesvol te zijn.

U komt alles te weten over de mogelijkheden voor uw organisatie én u kunt meteen uw vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk geniet u van een smakelijk ontbijt.

Praktische Informatie

Locatie: VTM, Honderdland 190, 2676 LT Maasdijk
Datum: Vrijdag 14 februari 2020
07:45 uur      -   Ontvangst en inloop (een heerlijk ontbijt staat voor u klaar)
08:00 uur -   Introductie & opening
08:15 uur -   Presentatie
09:00 uur -   Mogelijkheid tot het stellen van vragen
09:30 uur -   Afsluiting


Inschrijven

Inschrijven kan via uw VTM accountmanager, via onderstaand formulier, of door een e-mail te sturen naar martin.deheer@vtmgroep.nl.

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke ontbijtsessies in kleine setting.
Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

VTM Modern Workplace

Deel via:
* verplichte velden


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en ERP

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.