Kennissessie Bellen met Microsoft Teams

Microsoft Teams is dé online samenwerkingstool van Microsoft. Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met jouw telefooncentrale en te bellen en gebeld worden in Teams. Zowel naar vast als mobiel, op elk gewenst device. Meer hierover in onze kennissessie Bellen met Microsoft Teams; vrijdag 17 september 2021.

Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt bedrijven een complete hub voor teamwork. Dankzij de integratie met Office 365 en andere apps heb je alles op 1 plek om prettig (samen) te werken.

Bovendien biedt het uitgebreide functionaliteit voor chat, vergaderen en telefoongesprekken. De enige vereiste is een goede (mobiele) internetverbinding. Op deze manier kun je bellen en gebeld worden in Teams, zowel naar vast als mobiel en op elk gewenst device, inclusief doorverbinden, ruggespraak, belbundels en belgroepen.

Sprekers

Bas Peperkoorn, Lead Engineer bij VTM, en Randolph de Bruijn, Manager Customer Operations, laten zien wat de mogelijkheden zijn van Bellen met Microsoft Teams.

Je komt alles te weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie én je kunt meteen jouw vragen stellen aan de specialisten.


Praktische Informatie

Locatie:  Online via Microsoft Teams
Datum:  Vrijdag 17 september 2021
Tijd:  9:00 tot 10:00 uur

 

Kennissessie Bellen met Microsoft Teams


Inschrijven

Inschrijven kan via uw VTM accountmanager, via onderstaand formulier, of door een e-mail te sturen naar martin.deheer@vtmgroep.nl.

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke sessies in kleine setting.
Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

Bellen met MS teams

Deel via:
* verplichte velden

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en ERP