Hoe veilig is uw ICT-omgeving?


ICT vormt voor veel organisaties het hart van de organisatie. Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving is voor elke organisatie van groot belang.

Online werkplekken, medewerkers met meerdere devices met toegang tot bedrijfssystemen en -data, telefonie in de Cloud; ICT vormt voor steeds meer organisaties het hart van de organisatie. Een veilige, betrouwbare ICT-omgeving is dan ook van groot belang voor uw bedrijfscontinuïteit.

Goede ICT-security moet een belangrijk speerpunt zijn voor elke organisatie. Tegelijk is dit niet voor elke organisatie de core business. Wel voor VTM! Graag nodigen wij u daarom uit voor onze ontbijtsessie Security & Risk Management.

Experts

Erwin den Braber, Business Consultant ICT bij VTM, met ruim 20 jaar ervaring in ICT en Joeri Schnetz, Operationeel Directeur VTM en security expert, laten zien hoe een gedegen security beleid organisaties wapent tegen risico’s en uw bedrijfscontinuïteit zo optimaal mogelijk beschermt.

U komt alles te weten over de mogelijkheden voor uw organisatie én u kunt meteen uw vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk geniet u van een smakelijk ontbijt.

Praktische Informatie

Locatie: VTM, Honderdland 190, 2676 LT Maasdijk
Datum: Nader te bepalen
07:45 uur      -   Ontvangst en inloop (een heerlijk ontbijt staat voor u klaar)
08:00 uur -   Introductie & opening
08:15 uur -   Presentatie
09:00 uur -   Mogelijkheid tot het stellen van vragen
09:30 uur -   Afsluiting

Datum

Een concrete datum is momenteel nog niet bekend. Wel kunt u zich zeker al aanmelden. Zodra de datum defintief is zullen wij u dit als eerste laten weten.

Inschrijven

U kunt inschrijven via uw VTM accountmanager, via onderstaand formulier, of door een e-mail te sturen naar martin.deheer@vtmgroep.nl.

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke ontbijtsessies in kleine setting.
Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

ICT security VTM

Deel via:
* verplichte velden

Blijf op de hoogte!

Mis niet langer ons belangrijkste nieuws! Schrijf u in voor onze maandelijkse business
update en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de telecom en ICT markt.