Kennissessie: Automatiseren tot de Max!

Door bedrijfsprocessen makkelijk en efficiënt in te richten, is er meer tijd en ruimte om te focussen op de kernactiviteiten van de organisatie. En laten dit nu net leukere en veel belangrijkere dingen zijn!

Laat software voor jou werken zodat onnodig werk verdampt. Voor VTM is dit core business. Graag nodigen wij jou daarom uit voor onze kennissessie: Automatiseren tot de Max!, vrijdag 19 maart 2021.


Laat software voor je werken

Software is een middel om jouw organisatie efficiënt in te richten. Zo laat je administratief werk verdampen en gaat de kwaliteit van interne processen omhoog. De software welke wij inzetten draait volledig online, waardoor je geen tijd kwijt bent aan systeembeheer en ben je verzekerd van dagelijkse back-ups. Investeren in dure servers behoort tot het verleden.


Experts

Laurens de Jong, Business Analist bij VTM, en Joeri Schnetz, operationeel directeur, laten zien hoe automatisering bedrijfsprocessen optimaliseert. Je komt alles te weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie én je kunt meteen jouw vragen stellen aan de specialisten.


Praktische Informatie

Locatie:  Online via Microsoft Teams
Datum:  Vrijdag 19 maart 2021
Tijd:  9:00 tot 10:00 uur


Inschrijven

Inschrijven kan via jouw VTM accountmanager, via onderstaand formulier, of door een e-mail te sturen naar martin.deheer@vtmgroep.nl.

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke sessies in kleine setting.
Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

Microsoft Power Platform

Deel via:
* verplichte velden

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie