Kennissessie Automatiseren tot de Max!

Door bedrijfsprocessen makkelijk en efficiënt in te richten, is er meer tijd en ruimte om te focussen op de kernactiviteiten van de organisatie. En laten dit nu net leukere en veel belangrijkere dingen zijn!

Laat automatisering voor jou werken! Hoe? Voor VTM is dit core business. Ontdek het tijdens onze kennissessie: Automatiseren tot de Max!, vrijdag 11 februari 2022.

Laat automatisering voor je werken

Automatisering is een middel om jouw organisatie efficiënt in te richten. Van het digitaliseren van orderprocessen tot het optimaliseren van jouw productieproces, van het ombouwen van jouw bedrijfsmodel, tot digitalisering van de bedrijfsvoering. Laat (onnodig) werk verdampen en verhoog de kwaliteit van interne processen.

Sprekers

Tijdens onze kennissessie laten Laurens de Jong en Emiel van Oosten, beiden Business Analist bij VTM, zien hoe automatisering bedrijfsprocessen optimaliseert. We gaan dieper in op de impact van digitalisering en automatisering op bedrijfsvoering en bedrijfsmodellen, geïllustreerd met voorbeelden uit de praktijk.

Je komt alles te weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie en er worden voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Tevens is het mogelijk direct jouw vragen te stellen aan de specialisten.

Businesscase

Een praktijkvoorbeeld dat we willen uitlichten is de case voor een fictief bedrijf; Picobello B.V. Dit is een aannemingsbedrijf dat volgens de wetgeving en voor de eigen administratie projecten moet registreren en documenteren, daarbij is het belangrijk dat het met foto's van de projecten ondersteund wordt.

Op dit moment worden er papieren werkbonnen meegegeven aan de bouwvakkers en zij vullen hierop de benodigde informatie in. De foto's van de projecten maken zij met hun privételefoon en deze sturen ze via WhatsApp naar de verantwoordelijke projectleider. In de kennissessie Automatiseren tot de Max! gaan we dit proces stap voor stap voor Picobello B.V. digitaliseren en automatiseren waarbij de data gestructureerd wordt opgeslagen middels een app.

Praktische Informatie 

Locatie:  Online via Microsoft Teams
Datum:  Vrijdag 11 februari 2022
Tijd:  9:00 tot 10:00 uur


Aanmelden

Inschrijven kan via jouw VTM accountmanager of via onderstaand formulier. Deelname is gratis.

Visual Kennissessie ATdM 11 2 2022

Deel dit artikel via:
* verplichte velden

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie