The Digital Enterprise

Digitalisering wordt voor bedrijven steeds belangrijker, of zelfs onmisbaar. Het Internet of Things, de Connected Worker, Online werkplekken, meerdere devices met toegang tot bedrijfssystemen en -data, telefonie in de Cloud.

ICT & Digitalisering vormen het hart én de toekomst van iedere organisatie.

Dossier The Digital Enterprise

Kennisdossier The Digital Enterprise

 

IT-security

Het aantal cyberdreigingen stijgt, aanvallen worden geavanceerder en de impact ervan op uw organisatie neemt toe. Tegelijk neemt ook het aantal devices waarmee uw medewerkers inloggen op bestanden en netwerken toe.

Kunt u het zelf nog bijbenen? Of doet u er verstandig aan om uw IT-security uit te besteden aan een expert?

Dossier IT-security

Security ICT b

 

Microsoft Teams

Microsoft Teams is de online chatdienst van Microsoft, geïntegreerd met Office 365. Met Microsoft Teams kunnen medewerkers efficiënter samenwerken, communiceren en eenvoudig bestanden delen.

Wat kun je er mee? Wat zijn de voordelen? En wat zijn de mogelijkheden van Microsoft Teams voor jouw organisatie?

Dossier Microsoft Teams

Kennisdossier Microsoft Teams

 

Voice-over-IP

Met Voice-over-IP (VoIP) heeft u de vrijheid om te werken waar en wanneer u wilt. U bent volledig 'in control' en altijd bereikbaar zoals u dat wilt! Bekijk ons kennisdossier voor meer informatie over Voice-over-IP en de mogelijkheden voor uw organisatie.

Dossier VoIP

 

Kennisdossier VoIP

Gegevensbescherming  (AVG)

Per 25 mei 2018 is in de hele EU the General Data Protection Regulation (GDPR) van toepassing. In Nederland is dit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Het betreft Europese privacywetgeving ter bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers en klanten. Alle organisaties actief binnen de EU moeten aan deze nieuwe privacywetgeving voldoen.

Dossier GegevensbeschermingAVG Privacy Data b

VTM kennisbank

Nog niet gevonden wat u zocht?