Waarvoor kunt u Microsoft Teams gebruiken?

Met Microsoft Teams kunnen medewerkers met elkaar communiceren, efficiënter samenwerken en eenvoudig bestanden delen. Lees hieronder waar u Microsoft Teams onder andere voor kunt gebruiken.

• Stroomlijnen van communicatie

Met Microsoft Teams kunnen medewerkers met elkaar communiceren aan de hand van een chat. De gesprekken worden getoond in een thread zodat eerdere berichten steeds geraadpleegd kunnen worden. Dat maakt het ook eenvoudiger om specifieke zaken opnieuw op te zoeken. Geen enkel stukje informatie gaat verloren in tegenstelling tot communicatie via e-mail.

• Efficiënter samenwerken

Deze hub bevat alle componenten om samenwerken binnen teams efficiënter en effectiever te laten verlopen. U kan binnen de app verschillende kanalen en teams aanmaken voor specifieke projecten die u helemaal kan aanpassen aan de noden van het project. In de Teams app kan er samengewerkt worden aan documenten en kunnen er meetings gehouden worden. Vanuit de app kan u rechtstreeks een vergadering inplannen en de betrokken collega’s uitnodigen.

• Bestanden delen door integratie met Office 365 apps

Eén van de grootste troeven van deze applicatie is dat het volledig geïntegreerd is in Office 365 en dat u er apps zoals Word, Excel en PowerPoint aan kunt toevoegen. Op die manier kunnen medewerkers hun bestanden in Teams uploaden, met elkaar delen en er samen in werken.

Volgende

Altijd en overal eenvoudig samenwerken
Voordelen van Microsoft Teams