Upgraden mobiele databundels KPN ÉÉN

Wanneer veel wordt thuisgewerkt kan het zijn dat er meer gebruik gemaakt wordt van de mobiele databundel dan normaal. Tijdig upgraden van die databundel kan in dat geval vervelende, bijkomende kosten voorkomen.

Momenteel is thuiswerken actueler dan ooit. In verband met het heersende coronavirus nemen veel organisaties maatregelen. Medewerkers laten thuiswerken is één van die maatregelen.

Een prima maatregel, en met de techniek en mogelijkheden van tegenwoordig ook een zeer goed werkbare oplossing. Toch wijzen wij jou als beheerder graag op een praktische tip om in dit geval in de gaten te houden.

Upgraden mobiele databundel

Tijdig upgraden van die databundel kan in dat geval vervelende, bijkomende kosten voorkomen. Graag adviseren wij daarom om het mobiele dataverbruik tijdens deze periode van veel thuiswerken goed in de gaten te houden.

Daarvoor ga je naar:

  • Log in met jouw bekende gegevens
    Heb je geen gegevens? Neem dan contact op met de Business servicedesk via servicedesk@vtmgroep.nl
  • Wanneer je bent ingelogd, ga ja naar tabblad ‘mobiel’. Daar zie je het huidige verbruik.
    LET OP: in verband met diverse instellingen, kun je minder tabbladen hebben. De optie ‘Mobiel’ en ‘gespreksdetails’ moet je altijd inzichtelijk hebben.
  • In de balk zie je hoeveel verbruik er is op de beschikbare groepsbundels. Heb je verschillende groepsbundels? Dan zie je per bundel de balk met verbruik en beschikbare Mb’s.
  • Wanneer je tussentijds een upgrade door laat voeren, verdwijnt het huidige verbruik niet. Als een balk vol is, zal deze dus ook na een upgrade pas in de nieuwe maand weer binnen de bundel gebruik gaan dekken.
  • Wanneer je een upgrade uit laat voeren naar een hoger data abonnement, krijg je naar rato van de resterende dagen in de lopende maand de Mb’s toegekend aan dat abonnement.

 

Upgraden mobiele databundels KPN ÉÉN

 

Upgraden

Neem voor het upgraden van jouw databundel contact op met de VTM Business ServiceDesk. Dat kan via servicedesk@vtmgroep.nl of 0174 527 320


Wellicht ook interessant:

Terug naar overzicht