Traditioneel ICT vs MSP

VTM biedt met haar IT & Telecom diensten één aanspreekpunt voor uw volledig IT omgeving. Hierbij speelt u een centrale rol. Niet in de uitvoering, maar in het optimaliseren van onze inzet en technologie voor uw bedrijfsvoering.

Uw bedrijfsvoering staat centraal. IT en gerelateerde technologieën moeten ten dienste te staan van uw bedrijfsvoering. Uw bedrijfsvoering, de beveiliging en continuïteit hiervan is ons uitgangspunt.

Tegelijk willen we dit voor uw organisatie zo helder en eenvoudig mogelijk maken. Onze insteek is dan ook altijd om op basis van “managed services” uw IT & Telecom omgeving in te richten. Waar dit niet mogelijk is werken we op nacalculatie.

Wat betekent dit in de praktijk?

Hoe ziet dit Managed Services concept eruit? Op deze pagina geven wij inzicht in de verschillen tussen een traditionele IT dienstverlener en een Managed Service Provider (MSP).  Deze pagina dient als voorbeeld van de propositie en kosten zoals deze wordt geboden door VTM voor het dagelijks beheer en beveiliging van uw IT omgeving op basis van een MSP model. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleent. Voor een voorstel en prijsafspraak dient een offerte op maat te worden gerealiseerd.

Traditioneel IT Beheer vs. een Managed Service Provider

Als Managed Service Provider (MSP) hebben wij een duidelijke ambitie op het vlak van IT. Wij zien een wezenlijk andere rol voor onszelf weggelegd ten opzichte van traditionele IT & Telecom dienstverleners. De rol van de interne IT beheerder veranderd van uitvoerder, diegene die de brandjes blust, naar IT manager/coördinator
(vooruitzien). Hij of zij zorgt ervoor dat IT ten dienste staat van bedrijfsambities, marktontwikkelingen en een onderdeel van de ‘business’ wordt.

 

Bekijk ook:

Terug naar overzicht

Volgende

de toekomst van de werkomgeving
De toekomst van werk