Telfort Zakelijk VastMobiel integratie

Communicatie gaat niet meer alleen over vaste telefonie of mobiele telefonie. Uw voordeel zit in de combinatie van deze twee. Door vaste- en mobiele telefonie te integreren zijn uw medewerkers beter en flexibeler bereikbaar. Ongeacht locatie of device.

Wat is VastMobiel integratie?

VastMobiel integratie integreert uw mobiele toestel met uw Hosted Telefonie centrale. Daarmee is uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel van de telefooncentrale. U bent vast en mobiel op één enkel (vast) telefoonnummer bereikbaar en u belt via één (vast) nummer uit.

Met VastMobiel integratie bepaalt u zelf de identiteit, waarmee u belt. Dit kan zijn het mobiele nummer, het persoonlijke zakelijke nummer of het bedrijfsnummer. Het is mogelijk via de BelAssistent app om te allen tijde te wisselen tussen deze identiteiten.

Downloadlinks

Via onderstaande links kunt u de Telfort BelAssistent downloaden voor Android en iOS:

Documentatie

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Terug naar overzicht

Deel via:

Bellen in de Cloud

Met bellen in de Cloud kiest u voor telefonie op maat. Lees alles over het gemak, de voordelen en de flexibiliteit van bellen in de Cloud in onze whitepaper.