Tarifering en betaalwijze M2M Corporate

De kosten van de dienstverlening worden vooraf nader gespecificeerd in een offerte/overeenkomst voor specifieke onderdelen. Dit document beschrijft de maandfactuur procedure van M2M Corporate.

Per SIM neemt u een tariefplan af naar keuze. Hiervoor betaalt u een maandelijks bedrag. Raadpleeg het tariefblad of de overeenkomst voor de tarieven van de databundels en aanvullende diensten. Bij verschillende tariefplannen is een databundel inbegrepen, voor meer verbruik betaald u bij.

Simkaarten worden na levering geactiveerd en berekend na het eerste gebruik of per eerstvolgende van de maand. Per land kan het tarief voor het gebruik van mobiele data verschillen. Om hier structuur en overzicht in te brengen is ieder land ingedeeld in een bepaalde tariefzone. Per zone is een vast tarief per MB van toepassing.

KPN NL Zones:

KPN kent vier tariefzones voor het gebruik van data, te weten: Europa (EU), Global Select (GS) , Global Extended (GE) en Rest of the World (RoW). Onderstaand treft u een overzicht van welke zones in welk land van toepassing zijn.


Tele2 SE Zones:

Tele2 SE kent tien tariefzones voor het gebruik van data. Onderstaand treft u een overzicht van de zones welke in een land van toepassing zijn.

 

Terug naar overzicht

2000px Simple world map.svg

Deel dit artikel via:

M2M technologie van VTM

M2M staat aan de basis van het Internet of Things. Of breder nog het Internet of Everything. VTM heeft de kennis in huis die u op elk gewenst niveau een voorsprong geven.

M2M technologie van VTM