Starten met Workspace 365

Workspace 365 creëert een online Werkplek (hub) van waaruit e-mail, agenda, contacten, bestanden en applicaties bereikbaar zijn. Het is een gebruiksvriendelijke presentatie laag welke de mogelijkheden van Office 365, lokale applicaties, bladwijzers samenbrengt op één plek. Start nu met een “new way of work”

Inloggen op Workspace 365

Inloggen op Workspace 365 kan webbased via de URL: https://workspace.vtmgroep.nl/

Om te kunnen inloggen heeft u een werkpleknaam, emailadres en wachtwoord nodig. Vraag deze op bij de beheerder van uw organisatie.

De complete online werkplek met de kracht van Office 365

VTM biedt met haar Workspace 365 oplossing de standaard werkplek aan die flexibel en schaalbaar is. Zo heeft u altijd en overal toegang tot de data en bestanden en vanaf ieder device.

Meer over Workspace 365

Terug naar overzicht

WorkSpace 365

Volgende

Sharepoint de fileserver van de toekomst
Sharepoint: De file server van de toekomst