Starten met OneDrive

OneDrive for Business is uw persoonlijke schijf, vergelijkbaar met uw oude persoonlijke drive op de server. Deze OneDrive bevat nu ook uw lokale “My Documents” folder, uw “Bureaublad” en uw “Afbeeldingen” folder. Deze worden automatisch gesynchroniseerd en geback-upped.

OneDrive applicatie voor uw laptop / pc

Om optimaal gebruik te maken van OneDrive is het fijn om uw mappen en bestanden in uw windows verkenner te zien en gebruiken. Om dit te kunnen doen is het nodig om de OneDrive applicatie op uw laptop/pc te installeren.

Schijfruimte besparen met OneDrive files on-demand voor Windows 10

Met OneDrive files on-Demand kunt u toegang krijgen tot al uw bestanden in OneDrive zonder deze allemaal te hoeven downloaden en zonder gebruik te hoeven maken van opslagruimte op uw Windows-apparaat. Deze optie zorgt ervoor dat uw apparaat dus niet onnodig belast word! Lees meer: OneDrive files on-Demand .

Bestanden online gebruiken

Zowel Sharepoint bestanden, als OneDrive bestanden zijn overal vandaan via internet beschikbaar. Door in te loggen op de portal van Microsoft krijgt u toegang tot deze bestanden. U heeft hier alleen maar uw email adres en wachtwoord voor nodig. De portal is te bereiken via: https://portal.office.com