Starten met Office 365

Office 365 biedt de mogelijkheid om altijd en overal online bij uw mail, contacten, agenda en bestanden te komen. U kunt Office 365 ook lokaal gebruiken via de vertrouwde Office applicaties zoals Word, Excel en Outlook. Deze applicaties kunnen worden gedownload in de Office 365 portal nadat u bent ingelogd.

Bent u VTM Grip klant?

Neem dan contact op met VTM zodat wij deze applicaties voor u installeren.

Lees hier meer over de mogelijkheden van Office 365.

Inloggen op Office 365

Inloggen op Office 365 kan webbased via https://login.microsoftonline.com

Om in te loggen heeft u een e-mailadres en wachtwoord nodig. Vraag deze op bij de beheerder binnen uw organisatie.

Terug naar overzicht

Office 365

Volgende

de toekomst van de werkomgeving
De toekomst van werk