Publicaties

De VTM Groep geeft periodiek verschillende publicaties uit over belangrijke zaken op het gebied van ICT & Telecom. Via deze pagina blijft u op de hoogte van de nieuwste publicaties.

Factsheets

In onze factsheets geven we kort en bondig informatie over belangrijke zaken op het gebied van ICT & Telecom (veiligheid). We proberen de situatie te schetsen en te analyseren en ook hier weer praktische adviezen te geven. Naarmate de situatie vordert of wijzigt, brengen we updates uit op een bestaande factsheet.

Dossiers

In onze dossiers bieden we inzicht in een bepaald onderwerp en bieden koppelingen naar belangrijke informatie en onderzoeken welke een verdiepend inzicht geven in het onderwerp.

Whitepapers

In onze whitepapers gaan we uitvoerig in op onderwerpen die belangrijk zijn voor ICT & Telecom. Als het nodig is, worden ze geactualiseerd.

VTM Business Update

Met de VTM Business Update informeren wij u maandelijks per mail over actuele onderwerpen uit de Telecom & ICT branche, onze organisatie en aanbiedingen.

Mis niet langer onze belangrijkste updates en meld u aan door hieronder in de grijze balk uw e-mail adres in te vullen en aan te melden.

Terug naar overzicht

publicaties

Deel dit artikel via: