Online Kostenbeheer Mobiel

Inzicht in uw mobiele kosten

Online Kostenbeheer van KPN biedt klanten met een zakelijk mobiel abonnement een tool die gedetailleerd inzicht geeft in mobiele abonnementen, het verbruik en de kosten per medewerker. Daarbij wordt u voorzien van tools om eenvoudig uw eigen interne doorbelastingsrapportage te creëren. Zowel de kostenplaats- en medewerkersgegevens zijn toe te voegen aan het overzicht.

Afhankelijk van uw behoefte kunt u kiezen uit 3 verschillende modules om uw kosten te beheren. De module Online Factuurbestanden is los af te nemen of te combineren met de modules Online Kostenbeheer Mobiel of Online Kostenbeheer Mobiel Extra.

Online Factuurbestanden

Met deze module kunt u iedere maand per factuur 1 bestand downloaden met alle gegevens voor de onderbouwing van die factuur. Hiermee kunt u tevens uw eigen (TEM)applicaties voeden.

Vanaf

€ 50,- per maand

Online Kostenbeheer Mobiel

Met deze module elimineert u uitzonderlijk verbruik met (kostenanalyse-)rapportages. Creëer eenvoudig uw eigen kostenplaatsen en doorbelastingrapportages door medewerkersgegevens toe te voegen.

Vanaf

€ 95,- per maand

Online Kostenbeheer Mobiel Extra

Met deze module profiteert u van alle voordelen van de module Online Kostenbeheer Mobiel en een aantal aanvullende functionaliteiten. Zo kunt u zelf rapportages bouwen en medewerkers informeren over hun gebruik.

Vanaf

€ 145,- per maand

 

Brochure: Online Kostenbeheer Dienstbeschrijving

Behoefte aan een gedetailleerd overzicht van uw kosten voor mobiele telefonie, uitgebreide analysemogelijkheden en inzichtelijke rapportages? Ontdek de mogelijkheden van de verschillende Online Kostenbeheer modules in onze brochure.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel via: