OneDrive Sync on Demand

Windows 10 biedt de mogelijkheid om bestanden in Office 365 Groups, Microsoft Teams (beide gebruiken SharePoint document bibliotheken) en OneDrive direct te benaderen. De files hoeven niet langer te worden gesynchroniseerd. Dit is mogelijk dankzij de ‘Sync on Demand’ feature. Wanneer je een specifiek bestand aanklikt, wordt alleen dit bestand gesynchroniseerd naar je PC of Mobiel device.

Vervangen van file servers en alternatieve fileshare oplossingen

Dankzij deze gebruikersvriendelijke, veilige en beheersbare oplossing is het nu eindelijk mogelijk om file servers en alternatieve fileshare oplossingen weg te halen en te vervangen voor de veel beter geïntegreerde oplossingen: SharePoint Modern Team Sites en Microsoft Teams.

Wanneer Files On-Demand is ingeschakeld, zie je nieuwe statuspictogrammen naast jouw SharePoint-bestanden. Je kunt rechtstreeks vanuit jouw bestandensysteem bestanden van jouw computer naar SharePoint Online kopiëren of verplaatsen.

Bestandstatus

Deze bestanden hebben verschillende statussen in de Verkenner:

Meer informatie is eventueel ook te vinden op Sync files with OneDrive Files on Demand.

Terug naar overzicht

OneDrive Sync on demand

Deel via:

OneDrive for Business

OneDrive for Business is uw persoonlijke schijf, vergelijkbaar met uw oude persoonlijke drive op de server. OneDrive bestanden zijn overal vandaan via internet beschikbaar.

Starten met OneDrive