OneDrive aanmelden als u al een account heeft aangemeld bij OneDrive

Als u al een account aangemeld bij OneDrive hebt en u wilt een ander account toevoegen, moet u dit doen in OneDrive instellingen.

1. Selecteer het witte of blauwe OneDrive-wolkpictogram in het systeemvak op de taakbalk van Windows.

OneDrive SyncClient met blauwe en witte wolkpictogrammen

2. Selecteer Meer > Instellingen.

Schermafbeelding om naar OneDrive-instellingen te gaan

(Misschien moet u op de pijl Verborgen pictogrammen weergeven naast het systeemvak klikken om het pictogram OneDrive te kunnen zien. Als het pictogram niet wordt weergegeven in het systeemvak, wordt OneDrive mogelijk niet uitgevoerd. Klik op Start, typ OneDrive in het zoekvak en klik vervolgens op OneDrive in de zoekresultaten.)

3. In Instellingen selecteert u de optie Account en vervolgens selecteert u Een account toevoegen.

OneDrive dialoogvenster account toevoegen

Wanneer OneDrive Setup wordt gestart, voert u uw nieuwe account en selecteer aanmelden.

Schermafbeelding van het eerste scherm van OneDrive Setup

Belangrijke punten met betrekking tot OneDrive Setup

OneDrive Setup bevat twee schermen om speciaal op te letten:

• Klik op het scherm is dit uw map OneDrive Selecteer volgende de standaardlocatie voor uw bestanden OneDrive accepteren. Als u wilt wijzigen van de locatie van de map, selecteert u de locatie wijzigen - is dit de beste tijd om deze wijziging hebt aangebracht.

Schermafbeelding van het scherm Dit is uw OneDrive-map in de wizard Welkom bij OneDrive

• In het scherm Bestanden uit uw OneDrive synchroniseren kiest u de mappen die u wilt synchroniseren en selecteert u Volgende. Hiermee helpt besturingselement maakt u de hoeveelheid ruimte OneDrive bestanden op uw computer en bespaart bandbreedte tijdens synchronisatie processen. U kunt dit later in instellingen wijzigen, maar dit is een goede kans ook.

Schermafbeelding van het scherm Bestanden uit uw OneDrive synchroniseren in de wizard Welkom bij OneDrive