Network Perimeter Security

Network Perimeter Security beschermd de buitengrenzen van het netwerk. Dit alleen is tegenwoordig niet mee genoeg doordat steeds meer apparaten zich dynamisch verplaatsen tussen het eigen netwerk en het publieke domein. Deze dienst dient dus altijd gecombineerd te worden met Endpoint Security.

Managed Firewall

De Managed Firewall dienst levert een volledige verzameling beveiligingsvoorzieningen voor netwerk activiteiten, met inbegrip van inbraakdetectie en -preventie, firewall, anti-malware, webreputatie, logboekinspectie en integriteitsbewaking. Snelle en eenvoudige inzet en administratie vanaf een centrale beheerconsole.

Virtual Private Netwerk (VPN)

Een VPN zorgt er voor dat uw hoofdkantoor, uw vestigingen en uw datacenter(s) op een snelle, betrouwbare en veilige manier onderling zijn verbonden. U creëert hiermee 1 groot Wide Area Netwerk (WAN). De VPN verbindingen worden geheel of gedeeltelijk beheerd door VTM en/of KPN. De VPN diensten kennen bandbreedtes tot 10 Gbps en bieden u verschillende oplossingen voor extra hoge bedrijfszekerheid.

Anti DDoS

De gevolgen van een DDoS-aanval kunnen voor de organisatie van uw klant catastrofaal zijn. Als de ICT-systemen door een aanval traag of onbereikbaar zijn, liggen werkzaamheden stil. Klanten lopen weg, imago loopt schade op en uw klant kampt met kosten voor herstel. Met de juiste voorbereiding en maatregelen kan uw klant de schade fors beperken.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel via:

Volgende

icon advies
Endpoint Security