MVO & Sponsoring

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is VTM partner van diverse maatschappelijke initiatieven en goede doelen. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen op sociaalmaatschappelijk gebied.

VTM treedt hierbij vaak op als partner van uiteenlopende projecten. Onze voornaamste doelstellingen daarbij zijn het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.

Onder het de maatschappelijke aspect valt tevens de omgang met betrekking tot het milieu. Hier kijken wij altijd kritisch naar en proberen waar mogelijk ons steentje bij te dragen. VTM hanteert een milieubeleid welke is vastgelegd in het Arbo- en Milieuhandboek.

Graag stellen wij een aantal van deze projecten aan u voor:

VTM Telecomloop

Sinds 2010 tekent VTM Telecom voor het hoofdsponsorschap van deze Dijk van een Loop. De naam van het evenement is sinds die tijd omgedoopt in de VTM Telecomloop. De hardloopwedstrijd kent voor de 24ste keer een start vanuit het dorp Maasdijk. In de eerste 22 edities was de hoofdafstand altijd 15 km, per 2012 is dit gewijzigd in 10 km. Doel van deze wijziging is het evenement bereikbaarder maken voor een groter deel van het loperspubliek. Hierdoor hopen we dat nog meer hardlopers gaan spreken over een Dijk van een Loop!

Strongride

Vorig jaar kwamen een paar knotsgekke Westlanders op het idee om van Madrid naar Aalsmeer te gaan fietsen. Waarom? Om eens wat anders te doen voor KWF Kankerbestrijding dan meedoen aan de Ride for the Roses. Want dat is het doel van de monstertocht van vorig jaar en van dit jaar: extra geld in het laatje brengen voor een goed doel dat heel dicht bij iedereen staat. Vorig jaar is dat trouwens fantastisch gelukt, met een bedrag van 50.000 euro. Ook dit jaar willen de renners van het StrongRide team de kassa weer flink laten rinkelen. Elke euro die wordt opgehaald, is bestemd voor het goede doel. Alle onkosten onderweg worden namelijk betaald door deelnemers zelf. Bedragen die sponsors doneren, komen dus voor de volle honderd procent terecht bij KWF Kankerbestrijding.

Helmond Sport

27 juli 1967 is de officiële oprichtingsdatum van de Stichting Helmond Sport. De huidige buurman Helmondia '55 gaat in dit jaar terug naar de vierde klasse zondagamateurs en Helmond Sport neemt de betaald voetballicentie over. VTM is een trotse partner van Helmond Sport.

FC Eindhoven

FC Eindhoven is de trots van Eindhoven uit de Jupiler League. De club speelt in een wit shirt met blauwe strepen. Het stadion van FC Eindhoven heet het Jan Louwers Stadion. FC Eindhoven wordt getraind door Jean-Paul de Jong. VTM is een trotse partner van FC Eindhoven.

Terug naar overzicht

Deel via:

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze maandelijkse business update.