Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) maakt het mogelijk om meerdere devices integraal te beheren. Via een digitale interface behouden beheerders grip op alle mobiele devices binnen een organisatie. Zo kunnen alle devices in één keer worden voorzien van zakelijke apps, software-updates en beveiligingsinstellingen.

Mobile Device Management Platform

Met MDM weten organisaties zeker dat alle devices altijd up-to-date en veilig zijn. Daarmee is dataveiligheid gewaarborgd en kunt u optimaal profiteren van mobiel werken.

Met MDM kunt u:

• Beheertaken uitvoeren, zoals toestellen installeren, configureren, herinstalleren, toestel-, mail-, APN-, VPN-, en WiFi-settings beheren, back-up & (re)storage en volledige of gedeeltelijke remote wipes;
  • Uw eigen content- en app-store inrichten;
  • End-to-end beveiliging inregelen van toestellen, applicaties, bedrijfsinformatie, documenten, e-mail, netwerk etc.;
  • Secure content lockers installeren (digitale kluizen);
  • Gestolen of verloren devices op afstand blokkeren of wissen;
  • Toestelinventarisatie en –administratie (hardware, software en apps);
  • Rapportages, monitoring en realtime alerts instellen, bijvoorbeeld als een limiet overschreden dreigt te worden.

Ondersteuning

VTM kan u ondersteunen bij de implementatie, uitrol en training van de Mobile Device Management oplossing. Dit kan op projectbasis, maar ook als structurele ondersteuning. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager.

Documenten

Hieronder treft u verschillende documenten aan voor het gebruik van de MDM portal van VTM. U kunt hierop inloggen via vtmtelecom.mobidm.com/.

Wij helpen u graag!

Heeft u ondersteuning nodig? Neem contact op met onze Business Servicedesk.