Laserpointer functie in Microsoft Teams

Microsoft Teams is dé online samenwerkingstool van Microsoft, waarmee medewerkers makkelijk met elkaar chatten, vergaderen en eenvoudig bestanden kunnen delen. 

Laserpointer

Tijdens een vergadering of presentatie kan het soms handig zijn om iets te verduidelijken middels een laserpointer. Veel mensen kennis Microsoft Team natuurlijk als het platform om te vergaderen en te presenteren. Binnen Microsoft Teams is het ook mogelijk om tijdens een presentatie een laserpointer te gebruiken. 

Bas Peperkoorn, Technical Lead Engineer in het NOC, legt in onderstaande video uit hoe de laserpointer werkt en wat de mogelijkheden zijn van de laserpointer binnen Microsoft Teams. Zo kan je op een makkelijke manier iets aanwijzen in een presentatie of vergadering. Tevens gaat hij dieper in op een aantal presentatiefuncties binnen Microsoft Teams. 

Vragen

Wij hebben veel organisaties geholpen met het gebruik van Microsoft Teams. Mocht je vragen hebben over Microsoft Teams, neem dan zeker contact met ons op via 0174 527 320 of info@vtmgroep.nl. Wij helpen je graag verder. 

 

Terug naar overzicht

Gebruik van laserpointer Thumbnail

Deel dit artikel via:

Whitepaper - Bellen met Microsoft Teams

Bellen naar vaste als mobiele nummers via Microsoft Teams?

Download whitepaper

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze maandelijkse business update.

Volgende

Bellen met Microsoft Teams
Bellen met Microsoft Teams