KPN Rapportagetool – Wallboard

De KPN Rapportageportal biedt overzichtelijke dashboard informatie, zoals bijvoorbeeld het Wallboard. Bas Peperkoorn Technical Lead VoIP bij VTM, legt in deze video uit wat je met het Wallboard kunt en hoe dit inzicht geeft in het belverkeer binnen jouw centrale.


Inzicht in belverkeer, callcenters en centrale

Het Wallboard in de KPN Rapportageportal geeft op eenvoudige en overzichtelijke manier inzicht in het belverkeer binnen jouw organisatie.

De tool geeft direct een overzicht van de callcenters die binnen jouw centrale actief zijn. Zo kun je meteen zien hoeveel collega's er zijn ingelogd en wat hun status is. Heb je meerdere callcenters binnen jouw centrale, dan kun je eenvoudig schakelen tussen de verschillende callcenters. Op basis van deze informatie kun je de bezetting efficiënt afstemmen op wat op dat moment nodig is.

Ben je als beheerder bekend bij VTM en/of KPN, dan kun je jouw inloggegevens opvragen via de portal. De inloggegevens zijn in eerste instantie verstrekt door KPN. Voor de rapportagetool is een licentie nodig. Dit zit niet standaard in KPN EEN.

  • Wanneer je bent ingelogd ga je naar DASHBOARDS en kies je vervolgens voor WALLBOARD. Hier krijg je een overzicht van de callcenters binnen jouw centrale.
  • Vervolgens heb je een overzicht van de callcenters binnen jouw centrale, en krijg je eenvoudig inzicht in bijvoorbeeld;
  • personele bezetting van callcenters;
  • inkomend en uitgaand belverkeer;
  • welke collega's zijn ingelogd;
  • wat is de status van het callcenter en van de collega's (agenten).
  • Tevens kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende callcenters binnen jouw centrale en kun je verschillende wallboards inrichten zoals je dat zelf wilt.


Wij raden aan het Wallboard centraal zichtbaar te maken. Dit geeft eenvoudig en overzichtelijk inzicht in het belverkeer binnen jouw centrale, op basis waarvan je de telefoniebezetting optimaal kunt afstemmen op wat op dat moment nodig is.

Vragen

Mocht je vragen hebben over de KPN Rapportageportal, neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen jou graag! Dat kan via 0174 527 320 of info@vtmgroep.nl.

 

Terug naar overzicht

Volgende

Tip van Bas Peperkoorn KPN Rapportagetool Management Samenvatting thumb klein
KPN Rapportagetool – Management Samenvatting