KPN ÉÉN - Portals

KPN ÉÉN is de zakelijke oplossing voor al uw bedrijfscommunicatie. Combineer de telecom & ICT diensten die uw bedrijf nodig heeft en profiteer van een toekomstvaste oplossing voor uw bedrijf. Bij KPN ÉÉN krijgt u toegang tot diverse portals:

Hierbij een korte omschrijving:

Billing Portal  (klik hier om direct naar de portal te gaan)

Voor de Billingportal krijgt u een automatisch gegenereerd bericht via de mail. U kunt in deze portal het verbruik van uw mobiele KPN ÉÉN profielen beheren, verbruik limieten instellen en diverse telefoon centrale functionaliteiten inrichten. Tevens behoort het (de)blokkeren van simkaarten tot de mogelijkheden.

MijnKPN Insight  (klik hier om direct naar de portal te gaan)

Wilt u meer inzichten in de kosten? Maak een gratis account aan voor KPN ÉÉN Insight en bekijk voorgaande facturen en een specificatie van de kosten. MijnKPN Insight geeft uw direct toegang tot diverse rapportages over uw zakelijke rekening en verbruikskosten.

Deze portal is pas beschikbaar nadat de eerste factuur is gegenereerd. Facturen worden rond de 20ste van de maand verstuurd. Wanneer de link nog niet werkt dient u te wachten tot dit moment. Uw inlognaam is uw e-mailadres (dit e-mail adres staat op de KPN factuur vermeld). Neem bij twijfel betreffende het email adres contact met ons op zodat wij deze voor u kunnen achterhalen.

Uw KPN ÉÉN factuur

Hebt u een vraag over een onderdeel van uw factuur voor KPN ÉÉN? Bekijk de voorbeeldfactuur en vind het antwoord op uw vraag.

> Uw KPN ÉÉN factuur

 

Terug naar overzicht

aventel kpn een

Deel via:

Bellen in de Cloud

Lees alles over het gemak, de voordelen en de flexibiliteit van Bellen in de Cloud.

Bekijk whitepaper

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze maandelijkse business update.

Volgende

KPN ÉÉN - Handige tips