KPN ÉÉN factuur specificatie

Via KPN EEN Insight kun je eenvoudig jouw KPN EEN factuur opvragen, inclusief specificatie. Dit geeft inzicht in de abonnements- en verbruikskosten van mobiele abonnementen. Wendy Groenheide van de Business ServiceDesk legt uit hoe je jouw KPN EEN factuur kunt inzien.

Ook laat Wendy in deze video zien hoe en waar je in KPN EEN Insight gemakkelijk een verdere specificatie van de verbruikskosten kunt inzien. Denk bijvoorbeeld aan het buitenbundel gebruik van internet.


Ben je als beheerder bekend bij VTM, dan kun je jouw inloggegevens opvragen via de portal.

  • Wanneer je bent ingelogd klik je in de portal op PDF factuur om deze te downloaden. Vervolgens download je de factuur, welke inzicht geeft in de abonnements- en verbruikskosten.
  • Voor een verdere specificatie van de verbruikskosten kun je in het overzicht van de portal gaan naar 'mobiele aansluitingen'. Hier zie je per nummer de abonnements- en gebruikskosten.


Vragen

Mocht je vragen hebben over MijnKPN Insight, neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen jou graag! Dat kan via 0174 527 320 of info@vtmgroep.nl.

VTM is leverancier van hoogwaardige, betrouwbare ICT, Telecom en Internet of Things oplossingen. Wij weten als geen ander dat Telecom en ICT de ruggengraat zijn van elke organisatie. Vanuit die gedachte faciliteren wij een grote en gevarieerde groep klanten.

 

Terug naar overzicht

Volgende

Tip van Jennifer Buurmans ticket indienen VTM klantportal thumb klein
Ticket indienen via de VTM klantportal