Kennissessie Bellen met Microsoft Teams - terugkijken

Microsoft Teams is de tool voor samenwerking in Office 365. Microsoft Teams zorgt ervoor dat samenwerken eenvoudiger wordt. Het is zelfs mogelijk om te bellen via Microsoft Teams. Bekijk de kennissessie terug waarin Randolph de Bruijn en Bas Peperkoorn jou alles uitleggen over de mogelijkheden van bellen met Microsoft Teams. 


Waar moet je rekening mee houden met betrekking tot het inrichten en beheren van de telefooncentrale binnen jouw organisatie? En hoe zorgt bellen met Microsoft Teams ervoor dat medewerkers makkelijker werken?

Randolph de Bruijn, Manager Customer Operations bij VTM, en Bas Peperkoorn, Technical Lead Engineer VOIP, gingen dieper in op de mogelijkheden van bellen met Microsoft Teams. 

Dankzij Direct Routing is het mogelijk om een directe verbinding te maken met Microsoft Teams en hiermee een SIP-koppeling te maken met jouw telefooncentrale. Op deze manier is het mogelijk om te bellen en gebeld te worden met Microsoft Teams. Medewerkers hoeven hierdoor minder te wisselen tussen devices. 

Voor VTM zijn bellen met Microsoft Teams vraagstukken core business. Tijdens de kennissessie gingen we dieper in op de nieuwe toepassingen in Microsoft Teams en wat de mogelijkheden zijn van het bellen via Microsoft Teams. 

Terug naar overzicht

Thumbnail Bellen met Teams

Deel dit artikel via:

Whitepaper - Bellen met Microsoft Teams

Bellen naar vaste als mobiele nummers via Microsoft Teams?

Download whitepaper

Volgende

Live Gebeurtenis maken met Teams 5
Live Gebeurtenis maken met Microsoft Teams

Meer weten over de mogelijkheden van bellen met Microsoft Teams? 

Vul dan onderstaande contactformulier in. Wij gaan graag het gesprek met jou aan over de kansen voor jouw organisatie.

* verplichte velden