STAP OVER OP GLAS

Glasvezel aanbod bedrijventerrein De Geer


VTM, leverancier van telecom en ICT diensten, wil samen met glasvezelspecialist Comsave de aanleg van glasvezel mogelijk maken op bedrijventerrein De Geer in Zwijndrecht. Door het organiseren van een vraagbundeling kunnen bij voldoende animo de gewenste glasvezel aansluitingen gerealiseerd worden. Ondernemers maken zo gezamenlijk glasvezel mogelijk op De Geer.


Krachten bundelen

VTM en Comsave organiseren een vraagbundeling om zo de gewenste glasvezel aansluitingen te kunnen realiseren op De Geer. Bij voldoende animo kunnen ondernemers gezamenlijk glasvezel naar hun bedrijven mogelijk maken. De aanleg van een collectief glasvezelnetwerk vereist dat zoveel mogelijk bedrijven een aansluiting nemen.


Communiceer sneller dan het licht

Een snelle en betrouwbare internetverbinding is vandaag de dag onmisbaar voor uw bedrijf. Glasvezel levert grote bandbreedte en hoge internetsnelheid. Glasvezel is snel, betrouwbaar en bij uitstek geschikt om uw bedrijfscommunicatie te optimaliseren.


Voordelen Zakelijk glasvezel

Glasvezel betekent razendsnel internet. Een belangrijk voordeel voor bijvoorbeeld het werken in de Cloud. Maar glasvezel kent meer voordelen:

  • Toekomstvast, stabiel en schaalbaar
  • Razendsnel; hoge bandbreedte mogelijk tot 10 Gbit/s
  • Betrouwbaar; hoge up-time garantie van 99,9%
  • Meerdere diensten mogelijk over dezelfde access, zoals naast razendsnel internet ook diensten als VoIP (Voice over IP), IP-VPN en add-ons als Pinnen en Alarm over IP


Glasvezel De Geer

Dit traject biedt uiteindelijk uitstekende mogelijkheden voor bedrijven op bedrijventerrein De Geer om aangesloten te worden op het gezamenlijk glasvezelnetwerk. Door aanleg van een glasvezelnetwerk op basis van een collectief, vallen de eenmalige en maandelijkse kosten lager uit dan wanneer bedrijven op individuele basis een aansluiting realiseren.

Fase 1

VTM heeft een aantrekkelijk aanbod gerealiseerd, te beginnen met Fase 1. Voor de benodigde investering in infrastructuur is de eerste voorwaarde dat ten minste 20 bedrijven in Fase 1 een aansluiting afnemen.

Fase 1 betreft Houtkopersstraat tot kruispunt met Zoutverkopersstraat en van de Zoutverkopersstraat tot het kruispunt met de Hoedemakersstraat.

Glasvezel bedrijventerrein De Geer - fase 1


Kosten

De maandelijkse kosten per aansluiting hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

  • 50mb   175 euro per maand
  • 100mb   209 euro per maand

Kosten eenmalig 1250 euro.

Prijzen zijn exclusief BTW, op basis 36 maanden, bij deelname van 20 bedrijven.


Doe mee

De aanleg van een eigen glasvezelnetwerk vereist dat zoveel mogelijk bedrijven een aansluiting nemen. Alleen bij een geslaagde vraagbundeling kan een snel, stabiel en betrouwbaar netwerk gerealiseerd worden tegen een gunstig tarief.

Twijfel dus niet en sluit u vandaag nog aan!


Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en over dit traject.
Vul hieronder vrijblijvend uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een verdere toelichting.

Terug naar overzicht

Glasvezel bedrijventerrein De Geer Zwijndrecht 4

Glasvezel bedrijventerrein De Geer Zwijndrecht 11

Glasvezel bedrijventerrein De Geer Zwijndrecht 10

Deel dit artikel via: