Gesprek parkeren in Microsoft Teams

Microsoft Teams is een communicatietool waarmee mensen kunnen chatten, vergaderen en bestanden delen. Maar de mogelijkheden van Microsoft Teams zijn veel groter. Je kunt namelijk ook bellen via teams.

Gesprek parkeren

Er zijn een aantal extra functionaliteiten die toegevoegd kunnen worden aan bellen met Microsoft Teams. Eén van die functionaliteiten is om een gesprek te parkeren. Dit houdt in dat je een beller in de wacht zet en een code krijgt doorgegeven van Microsoft Teams. Deze code geef je door aan jouw collega. Op het moment dat diegene het telefoontje kan aannemen, vult diegene de code in. Op dat moment wordt de beller doorverbonden. Zodoende kan jij verder gaan met je werk en wordt de beller gelijk geholpen door de juiste persoon in de organisatie. 

Bas Peperkoorn, Technical Lead Engineer in het NOC, legt in onderstaande video uit hoe je een gesprek kan parkeren in Microsoft Teams. 

Vragen

Wij hebben veel organisaties geholpen met het overstappen naar bellen via Microsoft Teams. Neem contact met ons op via 0174 527 320 of info@vtmgroep.nl. Wij helpen je graag verder. 

 

Terug naar overzicht

Gesprek parkeren thumbnail

Deel dit artikel via:

Whitepaper - Bellen met Microsoft Teams

Bellen naar vaste als mobiele nummers via Microsoft Teams?

Download whitepaper

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze maandelijkse business update.

Volgende

Gebruik van laserpointer Thumbnail
Laserpointer functie in Microsoft Teams