Gegevens overzetten via Samsung Smart Switch!

U heeft net een nieuwe Samsung smartphone of tablet gekocht, maar er is één probleem: al uw contacten, berichten, muziek, foto’s en video’s staan nog op uw oude apparaat. Met Samsung Smart Switch zet u deze gegevens eenvoudig over naar uw nieuwe toestel. Het maakt niet uit of u overstapt van een andere Samsung smartphone, Android telefoon, iPhone of tablet. Het overzetten van uw gegevens met Samsung Smart Switch kan op verschillende manieren: via de computer, een kabel of draadloos.

Via de computer

https://www.samsung.com/nl/apps/smart-switch/

1. Download Smartswitch en installeer het programma op uw PC of MAC:
    Download link Windows: https://www.samsung.com/global/download/smartswitchwin
    Download link Mac: https://www.samsung.com/global/download/smartswitchmac
  2. Verbind uw oude telefoon en maak een back-up van uw bestanden.
  3. Verbind uw nieuwe smartphone of tablet met uw computer.
  4. Selecteer de gegevens die u wilt overzetten.
  5. Klik op ‘importeren’ en uw data wordt overgezet.

Via WiFi (Direct)

https://play.google.com/store/search?q=Samsung+Smart+Switch+Mobile

1. Download op beide telefoons de Smart Switch app.Samsung Smart Switch mobile Android
  2. Vink op allebei de toestellen ‘Android apparaat’ aan.
  3. In uw beeldscherm verschijnt ‘verzenden en ontvangen’. Druk bij uw oude toestel op ‘verzend’.
  4. Selecteer de bestanden die u wilt overzetten.
  5. Klik op ‘importeren’ en de data wordt verstuurd naar uw nieuwe telefoon of tablet.

Veel plezier met uw nieuwe Samsung toestel!

Deel via:

U kunt deze beschrijving ook downloaden als PDF

Gegevens overzetten via Samsung Smart Switch!

Klik hier voor
Gegevens overzetten via Samsung Smart Switch!