Doorschakelen mobiel voor KPN ÉÉN gebruikers

Je kunt vanuit de instellingen in het toestel een doorschakeling maken. Kijk daarvoor hieronder bij punt 1. Mocht dat niet werken, of vind je dat niet handig, dan kun je het ook via MMI codes doen. Kijk daarvoor bij punt 2.

1. Activeren vanuit toestel instellingen

Voor iPhone

1. Open ‘Instellingen’
  2. Ga naar ‘Telefoon’
  3. Ga naar ‘Doorschakelen’
  4. Schuif het schuifje achter ‘Doorschakelen’ naar links.
  5. Selecteer ‘Schakel door naar’ & voer het betreffende nummer in.

Voor Android (Samsung)

1. Open ‘telefoon’ (groene hoorn)
  2. Klik op de 3 stippen rechtsboven
  3. Klik op ‘Instellingen’
  4. Ga naar ‘meer instellingen’ of ‘Aanvullende Services’
  5. Ga naar ‘Oproep doorschakelen’
  6. Kies voor ‘Spraakoproep’
    - Altijd doorschakelen
    - Doorschakelen indien bezet
    - Doorschakelen bij geen antwoord
    - Doorschakelen indien niet bereikbaar

Selecteer de gewenste optie en voer het nummer in.

2. Doorschakelen activeren via MMI Codes

Doorschakelen via MMI Codes geldt voor elk merk en model toestel, dit kun je doen door de code te “bellen”. Open hiervoor je bel app en toets de code in.

Doorschakelen   Activeren   Deactiveren
  Direct Doorschakelen   *21*[telefoonnummer][groene beltoets]   #21[groene beltoets]
  Bij in gesprek   *67*[telefoonnummer][groene beltoets]   #67[groene beltoets]
  Bij geen gehoor   *61*[telefoonnummer][groene beltoets]   #61[groene beltoets]
  Bij geen verbinding   *62*[telefoonnummer][groene beltoets]   #62[groene beltoets]
  Alle Doorschakelingen     ##002[groene beltoets]

Wij helpen u graag

Mocht geen van de opties werken of heeft u andere vragen over doorschakelen op uw mobiel, dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Wij helpen u graag! Dat kan via 0174 75 26 90.

Terug naar overzicht

doorschakelen

Deel dit artikel via:

KPN Zakelijk Mobiel

Zakelijk mobiel bellen en internetten met een abonnement dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Bekijk de mogelijkheden van KPN Zakelijk Mobiel