Documentatie KPN ÉÉN / Telfort Hosted

Toestelspecificaties

Onderstaand treft u de specificaties aan van verschillende vaste toestellen welke ondersteund worden voor gebruik van een Hosted Telefonie oplossing.

Documentatie KPN ÉÉN

Onderstaand treft u gedetailleerde beschrijvingen aan van de dienst KPN ÉÉN.

Gebruikershandleidingen

Onderstaand treft u gebruikers handleidingen aan voor het gebruik van KPN ÉÉN. Heeft u ondersteuning nodig? Neem contact op met de Servicedesk van VTM. Wij helpen u graag!

Voorbeeld factuur

Onderstaand treft u een demo factuur van de KPN ÉÉN dienst aan.

Software Integratie

Onderstaand treft u de gebruikershandleiding voor de Outlook Software Integratie aan.

Terug naar KPN ÉÉN - dé totaaloplossing voor uw bedrijfscommunicatie

Documentatie Telfort Zakelijk Hosted Telefonie

Onderstaand treft u een gedetailleerde beschrijving aan van de dienst Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk.

Gebruikershandleidingen

Onderstaand treft u gebruikershandleidingen aan voor het gebruik van Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk. Heeft u ondersteuning nodig? Neem contact op met de Servicedesk van VTM. Wij helpen u graag!

Software Integratie

Onderstaand treft u de gebruikershandleiding voor de Outlook Software Integratie aan.

Terug naar Telfort Hosted Telefonie