De New Commerce Experience (NCE) van Microsoft kort uitgelegd

Er zullen enkele wijzigingen aankomen in de manier waarop Microsoft partners de abonnementen van hun klanten dienen te beheren vanuit de bestaande CSP-ervaring. Met extra flexibiliteit door abonnementstypen en de mogelijkheid om te mixen en matchen via NCE.

Hieronder vind je enkele van de wijzigingen die van invloed kunnen zijn op jouw bedrijf:

Abonnementsbeheer

 

Maand abonnement

Jaar abonnement

 Factureringsvoorwaarde

Maandelijks

Maandelijks

 Prijzen

+20% op de huidige CSP prijs Gelijk aan CSP

 Engagement

Opzegging na 72 uur wordt de volledige maand in rekening gebracht Opzegging na 72 uur wordt de volledige 12 maanden in rekening gebracht
Prijsvergrendeling 1 maand 1 jaar
Tussentijds upgraden Toegestaan Toegestaan
Tussentijds downgraden Toegestaan Niet toegestaan
Beschikbaarheid Alle SKU’s per gebuiker op beschikbaarheidsdatum Alle SKU’s per gebruiker (behalve Windows 365) op beschikbaarheidsdatum


Binnen het huidige CSP programma heeft jouw bedrijf de ruimte tot maart 2022, daarna zullen uitbreidingen en nieuwe licenties via NCE lopen. Microsoft heeft het één en ander technisch afgedwongen.

Samengevat:

  • Nieuwe abonnementsperiode-opties: Maandelijks, jaarlijks (maandelijks gefactureerd).
  • Nieuwe maandelijkse periode-aanbiedingen met een prijstoeslag van 20% voor klanten die flexibiliteit op het gebied van looptijd en aantal afnemers nodig hebben.
  • Consistente annuleringsvoorwaarden: Voorwaarden voor aanbieding op basis van afnemers in new commerce (beperkt tot de eerste 72 uur** van de looptijd met pro rata restitutie).
  • Eenvoudiger abonnementsbeheer: Optie om korte- en langetermijnaanbiedingen te combineren met seizoens- of bedrijfsvolumeschommelingen.

Tariefwijziging Microsoft per 1 Maart 2022

Microsoft heeft een prijsverhoging aangekondigd per 1 maart 2022 voor verschillende Microsoft 365 en Office 365 diensten. De clouddiensten worden in maart 2022 tot 20 procent duurder. De prijsverhoging is bekend gemaakt via het Microsoft blog en gaat gelden voor alle werelddelen.

Terug naar overzicht

Microsoft Incentives Article Image 01 1

Deel dit artikel via:

Whitepaper - Modern Workplace

De Modern Workplace gebaseerd op Microsoft 365 is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. 

Whitepaper modern workplace

Download whitepaper

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze maandelijkse business update.