Professional Services - Consultancy

Naast het accountteam zijn er in de VTM organisatie diverse consultants beschikbaar om u bij specifieke vraagstukken te ondersteunen. Denk hierbij aan IT oplossingen, Bedrijfsnetwerken, Machine2Machine, Device Management, Expense Management & Billing.

IT Oplossingen: IT oplossingen zijn vaak de basis voor uw bedrijfsvoering. Het optimaal inrichten van IT oplossingen heeft dan ook effect op de productiviteit en effectiviteit van uw onderneming. Een belangrijke schakel in het geheel waar de visie van een professional thuis hoort.

Bedrijfsnetwerken: Met een bedrijfsnetwerk kunt u verschillende vestigingen met elkaar verbinden zodat onderling zowel spraak- als datacommunicatie mogelijk is. U bent er zeker van dat uw medewerkers, partners en klanten op een betrouwbare, veilige en kostenefficiënte manier wereldwijd met elkaar kunnen communiceren.

Machine2Machine: M2M (Machine-to-Machine) is een communicatie oplossing. Met deze oplossing ontvangt en verstuurt u draadloos informatie van en naar machines, apparaten, voertuigen en systemen. Ervaring met dit type oplossing is hierbij essentieel. Het ontwerpen, & implementeren van M2M oplossingen is een kunst die wij verstaan.

Device Management: Met de inzet van smartphones en tablets in een organisatie investeert u in productiviteit, samenwerking, responsiviteit en veiligheid. Maar mobiel werken met deze mobile smart devices geeft u ook de nodige uitdagingen zoals (kosten)controle, toestelbeheer en beveiliging. Wij staan u hier graag in bij.

Expense Management & Billing: Voor veel organisaties zijn de facturen van providers onduidelijk en ondoorzichtig. Het bestuderen van deze facturen kost veel tijd en resulteert vaak in meer vragen dan antwoorden. Wij bieden u graag ondersteuning bij het analyseren en controleren van uw facturen. Hier kunnen grote besparingen mee worden gerealiseerd.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel via: