Cisco Meraki

Cisco Meraki speelt met zijn netwerkapparatuur in op de behoefte aan een flexibele, veilige netwerkomgeving voor kleine en grote bedrijven. Met Meraki access points, switches, firewalls en endpoint management tools bouwt u in korte tijd een betrouwbaar netwerk, dat u op elk moment eenvoudig kunt uitbreiden, bijvoorbeeld met IP-camera's.

Cloud managed

Cisco Meraki is een cloud managed netwerk. Via één overzichtelijk online portal, het Meraki Dashboard, leveren wij een integrale netwerkoplossing op afstand.

Cisco Meraki-oplossingen voor edge- en vestigingsnetwerken zorgen voor ongekend vereenvoudigde bedrijfsnetwerken. Met Meraki’s opties voor centraal cloudbeheer voor WLAN, switching, beveiligingsapplicaties en beheer van mobiele apparaten wordt een eind gemaakt aan de complexiteit van traditionele netwerkarchitecturen, waardoor de kosten drastisch afnemen.

Meer dan 700.000 Meraki-netwerken in 147 landen wereldwijd profiteren van deze en andere voordelen:

  • Uw gehele netwerk beheren vanaf één locatie;
  • Centraal overzichtsplatform van gebruikers, eindapparaten en toepassingen;
  • Geen controllerhardware of beheersoftware nodig;
  • Korte uitrol, updates van software en functies rechtstreeks via de cloud;
  • Schaalbaar van kleine kantoren tot grote netwerken;
  • Lagere implementatie- en onderhoudskosten van het netwerk.


Draadloos LAN

Access points voor interne en externe toepassingen garanderen een hoge doorvoercapaciteit en betrouwbare dekking, zelfs in omgevingen met hoge dichtheid. Bovendien profiteert u van hoge prestaties: tot 1,75 Gbps, geïntegreerde ondernemingsbeveiliging, gasttoegang en BYOD-ondersteuning.

Switching

Vereenvoudigd beheer van duizenden switchpoorten, verminderde complexiteit, netwerkbrede transparantie en bewaking van webverkeer bij externe vestigingen zonder IT-teams op locatie. Optimalisatie van spraak- en videoverkeer voor nauwkeurig en intuïtief beheer.

Beheer van mobiele apparaten

Centraal beheer van iOS- en Android-apparaten van eindgebruikers, Macs en pc’s. Implementatie van restricties, beveiligingsrichtlijnen, draadloze instellingen en VPN-instellingen, en configuratie van Exchange-mail via het clouddashboard. Beheer van hardware- en software-inventaris, externe implementatie van software en toepassingen.

Beveiliging

Uitgebreide beveiligingsfuncties, netwerk- en toepassingscontrole, firewall van de volgende generatie, contentfiltering, filtering bij zoeken op het web, automatische VPN, op SNORT® gebaseerde inbraakpreventie, webcaching, diverse WAN-uplinks en 4G-failover. Hoge prestaties met verminderde bandbreedtekosten en gecentraliseerd beheer.

 

Terug naar overzicht

Volgende

Mobile Device Management MDM devices
Mobile Device Management (MDM)