Cisco Broadsoft

VTM maakt voor haar Hosted Telefonie oplossingen gebruik van het Cisco Broadsoft platform. Het platform maakt hierbij gebruik van de connectiviteit en telecom diensten van het KPN netwerk. Met dit platform hoeft er geen telefooncentrale aangeschaft hoeft te worden en uw telefonie heeft altijd de beschikking over nieuwe technieken welke continue doorontwikkeld worden.

Samen met KPN werken wij op het grootste telefonieplatform ter wereld; Cisco Broadsoft. Hoewel het onder veel verschillende namen op de markt word gebracht is dit ook het platform dat draait bij Tele2, Vodafone en enkele kleinere spelers. Cisco BroadSoft levert in deze de software voor communicatiediensten, zoals bellen, chatten en videoconferencing. De software stelt werknemers van bedrijven daarnaast in staat om samen te werken door het delen van bestanden en het verdelen van taken. De BroadSoft-divisie valt onder de Cisco's Unified Communications Technology Group.

Cisco is wereldwijd één van de grootste leveranciers van IT en software voor netwerk- en communicatieoplossingen. Cisco was gespecialiseerd in routers, nu produceert en verkoopt het bedrijf netwerkhardware, telecomapparatuur en software voor grote bedrijven en telecombedrijven. Cisco heeft Broadsoft overgenomen en heeft ook cloud PBX, UC, collaborartion en contact center-oplossingen via operators. Met andere overnames biedt Cisco ook IoT- en securitydiensten.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel via: