Business optimalisatie

Met onze "Business optimalisatie" oplossingen helpen wij organisaties sterker en weerbaarder te worden. Dit doen we door verander trajecten op het gebied van people, process en technology (PPT) succesvol te maken. We begeleiden organisaties graag door het hele proces: van advies, implementatie, adoptie tot borging.

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en hebben impact de maatschappij als geheel, de organisaties waarin we actief zijn en de persoon die we zijn. Het creëert kansen die we kunnen benutten en bedreigingen waar we verstandig mee om moeten gaan. Wij geloven in de voorsprong van technologie-gedreven organisaties welke de nieuwe wereld omarmen en nieuwe werkwijze adopteren. Wij helpen organisaties de wereld mooier te maken, klanten optimaal te bedienen en hun concurrentiepositie te versterken. We begeleiden organisaties graag door het hele proces: van advies, implementatie, adoptie tot en met zorgeloos beheer.

Deze veranderingen zijn alleen duurzaam als de mensen die erdoor geraakt worden willen en kunnen veranderen. De meeste veranderingen omvatten strategische beslissingen in het verbeteren van processen, systemen, werkwijzen en/of structuren. Bijna altijd vraagt de oplossing voor deze gewenste verbeteringen ook een herijking op het gewenste organisatiegedrag en de gebruikte (inrichting) van technologie.

Door cutting edge technologie en een duidelijke visie op de wereld, techniek en organisatie van de toekomst te combineren halen wij het maximale uit uw organisatie en mensen. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Op koers blijven en écht doen wat u zegt, vereist een sterke visie en leiderschap. Dat gaat vaak niet vanzelf. Juist bij de projecten en programma’s die in uw organisatie voor tastbare, blijvende resultaten moeten zorgen. Dit doen we samen.

Onze diensten zijn er altijd op gericht om een verandering teweeg te brengen en in goede banen te leiden. Een verandering in de organisatie, de werkwijze, de gebruikte technologie of gedrag van mensen. Ons uitgangspunt is er juist voor te zorgen dat de organisatie daarna zelfstandig kan werken en groeien. Wij worden geen onderdeel van het proces maar maken u, uw mensen en organisatie juist sterker.

Waar helpen wij mee?

  • Analyse & Advies (consultancy)
  • Implementatie (begeleiding)
  • Project Management
  • Proces borging

Uitgangspunten

  • Met behulp van de technologie en moderne werkwijzen organisaties helpen ambities waar te maken.
  • Gebruikmaken van standaard frameworks, oplossing en bouwblokken. Variatie minimaliseren.
  • Wij zijn er voor de verandering, de organisatie is er voor de operatie. Ook zonder ons moet alles doordraaien.
  • Organisaties worden efficiënter, effectiever, sterker en weerbaarder en organisatie doelen worden gerealiseerd.

Verdienmodel

We zijn graag transparant omtrent ons verdien/vergoedingen model. Onderstaand is deze beschreven.

  • Een project word gestart op basis van een project scope en indicatie. Hierbij worden wij per uur vergoed voor onze werkzaamheden. De uitvoering gebeurt standaard op nacalculatie en in voorkomende gevallen via een fixed fee.
  • Voor gegarandeerde support en overdraagbaarheid van hetgeen gerealiseerd is dient een klant een SLA af te sluiten. Dit is altijd onderdeel van het project en het vervolg.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel via: