VTM jaaroverzicht 2020


We kijken terug op een jaar waarin we met VTM mooie stappen hebben gezet als organisatie.
Hieronder een kleine greep uit ons jaar 2020.

Gegroeid van 53 naar 61 professionals

Gegroeid van 53 naar 61 professionals

Ook tijdens de coronacrisis is VTM gelukkig ‘gewoon’ doorgegroeid. In 2020 is ons team uitgebreid met 8 nieuwe professionals en ook qua portfolio zijn we verder gegroeid. Om die reden, én om onze klanten de service en kwaliteit te kunnen blijven bieden die men van ons gewend is, is groei van ons team noodzakelijk. We zijn dan ook blij met onze 8 nieuwe toppers!

Driven by Technology, Powered by People

Dit jaar hebben we onze pay-off aangepast. 'Driven By Technology' gelooft VTM in de voorsprong van technologie-gedreven organisaties. 'Powered By People' doen wij dat met 61 gedreven professionals die hun vakkennis dagelijks vertalen naar concrete oplossingen.

COVID-19

COVID-19

2020 is het jaar van COVID-19. Corona heeft de hele wereld in zijn greep. Werk en ontmoeten moest anders worden ingericht, thuiswerken werd de nieuwe norm. Wereldwijd zijn maatregelen genomen welke impact hebben op ieder persoon, op iedere organisatie en op de maatschappij als geheel. Maatregelen welke ook in 2021 nog van grote invloed zullen zijn. Ook voor VTM en zijn klanten.

VTM Security Operations Center (SOC)

VTM Security Operations Center (SOC)

In 2020 is het VTM Security Operations Center (SOC) ‘live’ gegaan. In ons SOC helpen we organisaties om zich proactief te wapenen tegen cyberdreiging. Vanuit het SOC beveiligen en bewaken onze securityspecialisten de IT-infrastructuur van zowel onszelf als van onze klanten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

VTM lid van Cyberveilig Nederland

VTM lid van Cyberveilig Nederland

Ook is VTM per 1 juli 2020 aangesloten bij Cyberveilig Nederland. Cyberveilig Nederland is dé belangenorganisatie die zich inzet voor een digitaal veilig ondernemingsklimaat en voor het vergroten van de digitale veiligheid van Nederland.

Enabling The Digital Enterprise

Enabling The Digital Enterprise

Wij geloven in de Digital Enterprise; in technologie gedreven organisaties. Moderne technologieën spelen een bepalende rol in het optimaal organiseren van werk. Of dat nu op kantoor is, in het veld, thuis of op de productievloer, integratie van de fysieke en virtuele wereld is al lang geen toekomst meer, maar realiteit. In 2020 heeft VTM het portfolio hiervoor verder geoptimaliseerd.

Klanten waarderen ons met gemiddeld een 8,7

Klanten waarderen ons met gemiddeld een 8,7

Klanttevredenheid is voor ons een continu begrip. Gedurende oplevertrajecten en ticketafhandeling vragen wij onze klanten om de samenwerking en het contact met VTM te beoordelen. Wij zijn erg trots op een mooi gemiddelde van 8,7 over 2020. Aan het eind van het jaar volgt nog ons uitgebreide klanttevredenheid jaaronderzoek.

Kennis delen

Kennis delen

Kennis delen vinden wij erg belangrijk. Dat hebben we in 2020 gedaan met wederom 10 succesvolle en druk bezochte kennissessies, waarin specifieke thema’s zijn belicht. Op onze website is de kennisbank inmiddels uitgegroeid naar 400+ artikelen op het gebied van Telecom, IT, cybersecurity, IoT en digitale transformatie.


Volg jij VTM al?

Door ons te volgen blijf je eenvoudig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things. Je kunt ons volgen via LinkedIn, Twitter of YouTube, of door je aan te melden voor onze Business Update.

Business Update

Elke 2 maanden sturen wij een business update met een selectie van relevant nieuws uit de telecom en IT markt.
Blijf op de hoogte en meld je aan.

Aanmelden VTM business update


Of volg ons op:
LinkedIn / Twitter / YouTube

 

VTM Bedrijfsnieuws