VTM jaaroverzicht 2019

Gegroeid van 46 naar 53 professionals

Gegroeid van 46 naar 53 professionals

VTM groeit. In 2019 is ons team uitgebreid met 7 nieuwe professionals. Dat is nodig, want ook qua portfolio zijn we verder gegroeid. Om onze klanten de service en kwaliteit te kunnen blijven bieden zoals men van ons gewend is, is groei van het team noodzakelijk. We zijn dan ook blij met onze 7 nieuwe toppers!

M2M Services geïntegreerd in VTM IoT

M2M Services geïntegreerd in VTM IoT

M2M Services is als connectiviteitspecialist al sinds de oprichting in 2010 onderdeel van de VTM Groep. Om de synergie tussen beide merken, én om de verbreding van VTM naar Internet of Things oplossingen, verder te benadrukken, wordt M2M Services geïntegreerd binnen de VTM Groep, onder de naam VTM IoT

Verbouwing

Verbouwing

VTM (ver)bouwt. In 2018 is de verbouwing van ons kantoor gestart. In 2019 is hier een vervolg aan gegeven door het eerste deel van de bovenverdieping te verbouwen en moderniseren. Om onze dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren wordt in etappes verbouwd. Ook voor 2020 liggen de plannen al klaar!

Benoemd tot strategisch partner van KPN

Benoemd tot strategisch partner van KPN

Begin december is VTM benoemd tot strategisch partner van het KPN Partner Network. VTM behoort hiermee tot een selecte groep van slechts vier bedrijven in Nederland die als strategisch partner van KPN meedenken en adviseren over de rol van het KPN partner netwerk. En daar zijn we zeker trots op!

100ste ICT klant opgeleverd

100ste ICT klant opgeleverd

In 2017 zijn wij actief gestart met het uitbreiden van ons portfolio met ICT dienstverlening. Na een vliegende start hebben wij in 2019 inmiddels al weer onze 100ste ICT traject succesvol opgeleverd. ICT vormt voor veel organisaties het hart van de organisatie, en wij handelen daar dan ook naar!

Business Optimalisatie

Business Optimalisatie

In 2019 zijn we gestart met een team Business Optimalisatie/ERP. Dit team, bestaande uit 3 business analisten bevordert de innovatie overal binnen jouw organisatie met moderne ERP software vanuit de cloud, gecombineerd met het Microsoft Power Platform. We analyseren data, bouwen oplossingen, automatiseren processen en maken organisaties sterker dan ooit.

Klanten waarderen ons met gemiddeld een 8,3

Klanten waarderen ons met gemiddeld een 8,3

Klanttevredenheid is voor ons een continu begrip. Met gepaste regelmaat vragen wij klanten om de samenwerking, het contact en de geleverde oplossing te beoordelen. Aan het eind van het jaar bevragen we onze klanten eenmalig iets uitgebreider. Zo ook eind 2019.

250+ kennisartikelen in onze kennisbank

250+ kennisartikelen in onze kennisbank

Onze website bevat een uitgebreide kennisbank, waarmee wij klanten en niet klanten willen helpen met mogelijk veel voorkomende vragen en issues op het gebied van Telecom, ICT, security, IoT en digitale transformatie. Deze kennisbank is in 2019 uitgegroeid naar meer dan 250 kennisartikelen.

9 ‘uitverkochte’ kennissessies

9 ‘uitverkochte’ kennissessies

Regelmatig organiseren we bij VTM kennissessies over actuele ontwikkelingen en thema’s. Denk aan overstappen op VoIP, de moderne werkplek, ICT trends, maar ook gebruikerssessies voor klanten over bijvoorbeeld KPN ÉÉN. Ook in 2019 hebben we weer een succesvolle reeks van deze sessies mogen organiseren, waar veel van onze klanten gebruik van hebben gemaakt.


Volg jij VTM al?

Door ons te volgen blijf je eenvoudig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things. Je kunt ons volgen via LinkedIn, Twitter of YouTube, of door je aan te melden voor onze Business Update.

Business Update

Elke 2 maanden sturen wij een business update met een selectie van relevant nieuws uit de telecom en ICT markt.
Blijf op de hoogte en meld je aan.

Aanmelden VTM business update


Of volg ons op:
LinkedIn / Twitter / YouTube

 

VTM Bedrijfsnieuws