LoRaWAN technologie

LoRa staat voor 'Long Range Low Power'. Deze technologie kan kleine hoeveelheden informatie uitwisselen tussen objecten en systemen bij een ultra laag stroomverbruik. LoRa is de optimale ondersteuning van Internet of Things. Deze technologie maakt het mogelijk om miljoenen apparaten kostenefficiënt en energiezuinig te verbinden met internet.

De voordelen van LoRa zijn:

  • Praktisch;

    Voor eenvoudige, incidentele data- uitwisseling. Zoals aan/uit, bezet/vrij, vol/leeg.
  • Energiezuinig;

    Een LoRa apparaat kan tot 15 jaar lang data verzenden en ontvangen op 2 penlite-batterijen.
  • Kostenefficiënt;

    Lage connectivity-kosten.
Lora

M2M Services verbindt het Westland

M2M Services, onderdeel van de VTM Groep uit Maasdijk, heeft voor het Westland een LoRa-netwerk uitgerold. Een techniek waarmee kleine hoeveelheden informatie uitgewisseld kunnen worden tussen objecten en systemen. Daarmee wordt het Westland de ideale speeltuin voor slimme ondernemers om nog efficiënter en effectiever te kunnen werken.

Lees ook:

LoRa Westland

Met LoRa Westland zijn 12.000 bedrijven en ruim 40.000 huishoudens in het Westland in staat om van de mogelijkheden van Internet of Things gebruik te maken. Het netwerk is volledig dekkend.

LoRa Westland stelt bedrijven in staat om snel, eenvoudig en tegen lage kosten data te verzamelen. Slimme ondernemers kunnen hun bedrijfsprocessen nog efficiënter en effectiever inrichten.

De toepassingen zijn eindeloos. En zeker niet beperkt tot de regio Westland. Wilt u de mogelijkheden van het Internet of Things via LoRa zelf ervaren? Kijk voor meer informatie op www.LoRaWestland.nl

Dekking LoRa Westland

Meer weten over LoRaWAN?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden