Internet of Things - IoT

Het Internet of Things gaat in ieders leven een grote rol van betekenis spelen. Het stelt bedrijven in staat om efficiënter te gaan werken en heeft raakvlakken met ieder bedrijfsproces. Als mens kunnen wij op een veiligere, gezondere en zuinigere manier leven, werken en ondernemen.

Het Internet of Things breekt grenzen af en creëert eindeloze mogelijkheden. Wanneer we kijken naar de wereld om ons heen, zijn er diverse gebieden waar we met deze technologie het verschil kunnen maken.

Internet of Things- IoT

Nieuwe technologieën geven ons mogelijkheden om onze werk- en levenswijze te veranderen. Technologie stelt ons in staat om werkelijk alles met internet te verbinden. De voorspelling is dat we in 2020 50 miljard dingen aan internet hebben gekoppeld.

Maar de verbinding met internet zegt niets. Het heeft nog geen zinvolle betekenis voor de mens. De mens is de sleutel voor het toevoegen van de juiste waarden. Hiermee komt de mens dan ook centraal te staan. Hij/zij is de regisseur van zijn/haar omgeving. We noemen dit Internet of Things.

Wat betekent Internet of Things voor uw klanten?

VTM kan in elk bedrijfsproces het verschil maken. Zodanig dat u en uw klanten er efficiënter, veiliger of zuiniger door gaan ondernemen en leven. Of dat nou op het gebied van de gezondheidszorg, wagenparkbeheer, veiligheid of connectivity in het algemeen is. VTM heeft de techniek en diensten in huis die u en uw klanten dagelijks op elk bedrijfsniveau een voorsprong geven.

 

Meer weten over Internet of Things?

Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

* verplichte velden