VTM IoT portal

De VTM IoT portal is een IoT-cloudplatform dat is gespecialiseerd in datamanagement, analyse, monitoring en visualisatie. Het is een universeel platform waarmee IoT-hardware van diverse leveranciers makkelijk een eenvoudig kan worden beheerd.

Met de VTM IoT portal krijg je meer dan alleen grafieken en cijfers. De VTM IoT portal biedt bruikbare informatie die je kunt gebruiken bij het nemen van zakelijke beslissingen te nemen. Het platform helpt bij het halen van betekenisvolle resultaten uit verzamelde gegevens uit alle soorten IoT-sensoren.

  • Asset Tracking

    Monitor en volg elk soort mobiel bezit. Niet alleen voertuigen, maar ook aanhangwagens, mobiele generatoren, zeecontainers en meer. Als het beweegt, kan de VTM IoT portal je vertellen waar het is en waar het is geweest.
  • Smart Building

    Maak belangrijke omgevingsfactoren zoals temperatuur, vochtigheid, lichtniveaus, CO2, beweging en meer inzichtelijk en meetbaar.
  • Real-time monitoring

    Monitor real-time jouw apparaten en ontvang meldingen wanneer er zich een probleem voordoet.


VTM IoT monitoring

 

IoT-toepassingen in gebouwen en bewegende objecten

Het VTM IoT-cloudplatform is uitstekend geschikt voor IoT-toepassingen in gebouwen en bewegende objecten. Sensoren en gateways kunnen eenvoudig beheerd worden in het platform en bijvoorbeeld plattegronden kunnen worden geïmporteerd, sensorzones gedefinieerd en gegevens gevisualiseerd.

Voor de transport en logistiek biedt het platform toepassingen om via Google Maps bewegende objecten te monitoren en te bewaken binnen vooraf gedefinieerde regio’s. Bovendien kunnen apparaten in openbare IoT-netwerken, zoals Narrowband-IoT, LTE-M of LoRaWAN, GPS-gegevens uitlezen, aanvullen of vervangen door middel van driehoeksmeting.


Waardevolle informatie inzichtelijk

De VTM IoT portal biedt een IoT platform dat gebruikers in staat stelt om nog meer waardevolle visuele informatie te halen uit hun IoT-sensoren en -toepassingen. Informatie die de procesefficiëntie verbetert, planning makkelijker maakt, uitvaltijden reduceert en kosten verlaagt.

 

Terug naar overzicht

VTM IoT monitoring 1

Deel dit artikel via:


Meer weten over VTM IoT monitoring?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

  -> 0174 226 692
  -> of servicedesk-iot@vtmgroep.nl