LoRaWan

LoRa staat voor 'Long Range Low Power'. Deze technologie kan kleine hoeveelheden informatie uitwisselen tussen objecten en systemen bij een ultra laag stroomverbruik.

LoRa is de optimale ondersteuning van Internet of Things. Deze technologie maakt het mogelijk om miljoenen apparaten kostenefficiënt en energiezuinig te verbinden met internet.


De voordelen van LoRa zijn:

  • Praktisch

    Voor eenvoudige, incidentele data- uitwisseling. Zoals aan/uit, bezet/vrij, vol/leeg.
  • Energiezuinig

    Een LoRa apparaat kan tot 15 jaar lang data verzenden en ontvangen op 2 penlite-batterijen.
  • Kostenefficiënt

    Lage connectivity-kosten.


LoRa Westland

VTM IoT heeft voor het Westland een LoRa-netwerk uitgerold. Een techniek waarmee kleine hoeveelheden informatie uitgewisseld kunnen worden tussen objecten en systemen. Daarmee wordt het Westland de ideale speeltuin voor slimme ondernemers om nog efficiënter en effectiever te kunnen werken.

Lees ook:
  ->  Van teeltmaximalisatie tot een volle prullenbak
  ->  Voor LoRa zal er altijd een niche blijven


LoRa Westland


Met LoRa Westland zijn 12.000 bedrijven en ruim 40.000 huishoudens in het Westland in staat om van de mogelijkheden van Internet of Things gebruik te maken. Het netwerk is volledig dekkend.

LoRa Westland stelt bedrijven in staat om snel, eenvoudig en tegen lage kosten data te verzamelen. Slimme ondernemers kunnen hun bedrijfsprocessen nog efficiënter en effectiever inrichten.

 

Terug naar overzicht

Lora

Deel dit artikel via:


Meer weten over LoRaWan?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

  -> 0174 226 692
  -> of servicedesk-iot@vtmgroep.nl