Internet of Everything

Wanneer we kijken naar de hele wereld om ons heen, zien we dat de mensheid aanloopt tegen de grenzen van het ecosysteem. Denk aan de diverse crises waarmee we ons geconfronteerd zien zoals de economische en ecologische crises en voedseltekorten.

Wij geloven erin dat nieuwe technologieën ons mogelijkheden geven om onze werk- en levenswijze te veranderen waardoor de kwaliteit van leven voor ons allen verbetert. Technologie stelt ons namelijk in staat om werkelijk alles met internet te verbinden. De voorspelling is dat we in 2020 50 miljard dingen aan internet hebben gekoppeld = Internet of Things.

Maar de verbinding met internet zegt niets. Het heeft nog geen zinvolle betekenis voor de mens. De mens is de sleutel voor het toevoegen van de juiste waarden. Hiermee komt de mens dan ook centraal te staan. Hij/zij is de regisseur van zijn/haar omgeving. We noemen dit Internet of Everything.

Wat betekent Internet of Everything voor uw klanten?

VTM kan in elk bedrijfsproces het verschil maken. Zodanig dat u en uw klanten er efficiënter, veiliger of zuiniger door gaan ondernemen en leven. Of dat nou op het gebied van de gezondheidszorg, wagenparkbeheer, veiligheid of connectivity in het algemeen is. VTM heeft de techniek en diensten in huis die u en uw klanten dagelijks op elk bedrijfsniveau een voorsprong geven.

 

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg