IoT-event; van Sensor tot Dashboard

 


IoT event; van Sensor tot Dashboard

Donderdag 8 april 2021 organiseert VTM een event, volledig gericht op IoT

AANMELDEN

 

Onze wereld wordt steeds digitaler. Een wereld waarin ‘dingen’ om ons heen meer met elkaar verbonden zijn. Machines, auto’s, dijken, lantaarnpalen, sensoren, gebouwen en nog veel meer kan verbonden worden met internet.

Het Internet of Things, ofwel IoT, is het geheel van apparaten die zijn verbonden met het internet, zonder dat er een mens aan te pas komt. Door deze automatisering worden processen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Hierdoor worden kosten gereduceerd en wordt de fysieke inspanning van mensen verminderd.

Apparaten die zijn verbonden met IoT verzamelen middels sensoren gegevens, zoals bijvoorbeeld temperatuur, slijtage, vochtigheid of gebruik. Deze data wordt via connectiviteit naar een centraal dashboard verstuurd, waar het overzichtelijk in beeld wordt gebracht. Op basis van data en parameters kunnen acties geïnitieerd worden ten gunste van optimalisatie van elk denkbaar bedrijfsproces.

Hoe dit er in de praktijk uitziet? Wij laten het zien op 8 april!

Van sensor tot dashboard

De mogelijkheden van IoT zijn eindeloos. Het biedt mogelijkheden voor bedrijven in verschillende sectoren. Donderdag 8 april organiseert VTM een online event waarin alle onderdelen van een IoT oplossing worden behandeld, van sensor tot connectiviteit, van toepassing tot dashboard.

Praktische Informatie

Locatie:  Online
Datum:  Donderdag 8 april 2021
Tijd:  9:00 tot 10:30 uur


Sprekers

Verschillende experts geven tijdens het event een helder beeld van de mogelijkheden van IoT en hoe dit jouw bedrijf verder kan helpen. Je komt alles te weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie én je kunt meteen jouw vragen stellen aan de specialisten.

 


Programma

 9:00 uur
Opening van het event door dagvoorzitter Joost Hoebink

 9:05 uur  
Welkomstwoord Joeri Schnetz, operationeel directeur VTM Groep

 9:15 uur
Sensoring - door Jasper Neuteboom, directeur inventeers
Inventeers draagt bij aan de innovatie van zijn opdrachtgevers. Dit doen zij door technologie, producten en zakelijk inzicht met elkaar te verbinden, en zo producten te ontwikkelen die passen in het digitale tijdperk van nu.

 9:35 uur
Connectiviteit - to be announced
Op het vlak van connectiviteit verwachten wij op zeer korte termijn onze spreker bekend te maken. Houd hiervoor de website in de gaten voor meer informatie.

 9:55 uur
Dashboarding - door Tony Krijnen, Technology Strategist Microsoft
Tony Krijnen werkt 23 jaar bij Microsoft en heeft brede kennis van Microsoft Cloud Solutions, Microsoft Azure cloud solutions en Microsoft 365.

Tony is expert op het vlak van digitale transformatie, met name op het vlak van Cloud oplossingen en het Internet of Things. Vanuit zijn kennis gaat hij in op het inzichtelijk maken van datastromen en daar ook daadwerkelijk acties aan te koppelen.

 10:15 uur
Vraag en antwoord - door dagvoorzitter Joost Hoebink

 10:30 uur
Afronding en afsluiting - door Joost Hoebink en Joeri Schnetz

 


Inschrijven

Laat je meenemen in de wereld van IoT en meld je aan!

Deelname is gratis.

* verplichte velden