Professional Services - Consultancy


Naast het accountteam zijn er in de VTM organisatie diverse consultants beschikbaar om u bij specifieke vraagstukken te ondersteunen. Denk hierbij aan IT oplossingen, Bedrijfsnetwerken, Machine2Machine, Device Management, Expense Management & Billing.

IT Oplossingen

IT oplossingen zijn vaak de basis voor uw bedrijfsvoering. Het optimaal inrichten van IT oplossingen heeft dan ook effect op de productiviteit en effectiviteit van uw onderneming. Een belangrijke schakel in het geheel waar de visie van een professional thuis hoort.

Bedrijfsnetwerken

Met een bedrijfsnetwerk kunt u verschillende vestigingen met elkaar verbinden zodat onderling zowel spraak- als datacommunicatie mogelijk is. U bent er zeker van dat uw medewerkers, partners en klanten op een betrouwbare, veilige en kostenefficiënte manier wereldwijd met elkaar kunnen communiceren.

Machine2Machine

M2M (Machine-to-Machine) is een communicatie oplossing. Met deze oplossing ontvangt en verstuurt u draadloos informatie van en naar machines, apparaten, voertuigen en systemen. Ervaring met dit type oplossing is hierbij essentieel. Het ontwerpen, & implementeren van M2M oplossingen is een kunst die wij verstaan.

Gegevensbescherming

Per 25 mei 2018 is in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Per die datum moeten alle bedrijven die actief zijn in de Europese Unie voldoen aan de nieuwe privacywetgeving. Dit zorgt mogelijk voor administratieve lasten en dwingt organisaties tot zowel beleidswijzigingen als tot het nemen van de juiste technische maatregelen.

Informatiebeveiliging

Steeds meer data, waaronder persoonlijke gegevens, worden via internet verstuurd. Gegevensverkeer wordt intensiever, het aantal devices neemt toe en de toepassingen welke hieraan worden toevertrouwd zijn steeds kritischer. Daarom worden aan veiligheid en privacy steeds hogere eisen gesteld.

Expense Management & Billing

Voor veel organisaties zijn de facturen van providers onduidelijk en ondoorzichtig. Het bestuderen van deze facturen kost veel tijd en resulteert vaak in meer vragen dan antwoorden. Wij bieden u graag ondersteuning bij het analyseren en controleren van uw facturen. Hier kunnen grote besparingen mee worden gerealiseerd.

Device Management

Met de inzet van smartphones en tablets in een organisatie investeert u in productiviteit, samenwerking, responsiviteit en veiligheid. Maar mobiel werken met deze mobile smart devices geeft u ook de nodige uitdagingen zoals (kosten)controle, toestelbeheer en beveiliging. Wij staan u hier graag in bij.

 

Wilt u meer informatie over de consultancy dienstverlening van VTM?

Neem dan zeker contact emt ons op. Dat kan via onderstaand formulier, of via 0174 52 73 20 of info@vtmgroep.nl.

 

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg