VTM Grip - complete controle over uw ICT-omgeving

"Uw ICT ontzorgen, maar dan 2.0"


VTM Grip - complete controle over uw ICT-omgevingICT is de drijvende kracht achter uw organisatie. Goede ICT zorgt dat uw medewerkers optimaal en veilig kunnen werken. Maar voor veel organisaties leiden zorgen over de ICT-omgeving tot een behoorlijke extra inspanning.

Met VTM Grip is dat niet nodig. U verplaatst het onderhoud en beheer naar de VTM Groep. Deze werkzaamheden zijn voor ons ‘Core Business’.

Proactief beheer van uw ICT

Met VTM Grip verhoogt en borgt u de continuïteit van uw ICT. Uw systemen worden centraal gemanaged en controle- en beheertaken worden waar mogelijk geautomatiseerd. Proactief beheer verbetert de stabiliteit en continuïteit van uw gehele ICT-omgeving. Voordat de gebruiker nadeel ondervindt van een verstoring is deze al gesignaleerd en in een groot aantal gevallen zelfs al remote opgelost.

24/7 monitoring

Met VTM Grip worden uw servers, werkplekken en devices 24 uur per dag, 7 dagen per week continu bewaakt. Binnen standaard kantoortijden wordt actie ondernomen op de meldingen die het systeem genereert. Buiten kantoortijd wordt actie ondernomen op afspraak.

Altijd voorzien van de laatste updates

Alle werkplekken en servers in het netwerk worden voorzien van een VTM Grip agent. Onmerkbaar voor de gebruikers voeren deze agents benodigde taken uit. Updates en patches worden wekelijks automatisch uitgerold. Tussentijdse security updates kunnen geen week wachten en worden direct toegepast. Antivirus wordt zelfs elke dag van de benodigde updates voorzien.

Noodzakelijk blijft het om software patches die worden uitgebracht te installeren. Dit proces is geautomatiseerd, aangevuld met controle op virussoftware en back-up procedures, remote connectie mogelijkheden en rapportages. Altijd conform de laatste updates.

VTM Grip - complete controle over uw ICT-omgevingSupport inbegrepen

Binnen alle varianten van VTM Grip zijn de geautomatiseerde werkzaamheden identiek. Door een keuze te maken voor de Pro versie kan optimaal gebruik worden gemaakt van de bijbehorende mogelijkheden voor opvolging van incidenten en beheer.

De voordelen van VTM GRIP

  • 24/7 monitoring van uw systemen;
  • U betaalt een vast bedrag per maand;
  • Proactief beheer van uw ICT; een eventuele verstoring is al gesignaleerd, en in veel gevallen ook al verholpen, voordat de gebruiker er hinder van ondervindt;
  • Altijd verzekerd van de laatste patches en updates;
  • Controle op een succesvolle back-up van uw bedrijfskritische data;
  • Tot 120 minuten ondersteuning per maand per device inbegrepen (afhankelijk van de variant);
  • Direct verzekerd van professionele ondersteuning.

 


VTM Grip - complete controle over uw ICT-omgeving
Complete controle over uw ICT-omgeving


Meer weten over VTM Grip?
Wij vertellen u er graag meer over!


Ontvang meer informatie of bel 0174 52 73 20,
of neem contact op via onderstaand formulier.

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg