VTM Grip - complete controle over uw ICT-omgeving

"Uw ICT ontzorgen, maar dan 2.0"


VTM Grip - complete controle over uw ICT-omgevingICT is de drijvende kracht achter uw organisatie. Goede ICT zorgt dat uw medewerkers optimaal en veilig kunnen werken. Maar voor veel organisaties leiden zorgen over de ICT-omgeving tot een behoorlijke extra inspanning.

Met VTM Grip is dat niet nodig. U verplaatst het onderhoud en beheer naar de VTM Groep. Deze werkzaamheden zijn voor ons ‘Core Business’.

Pro-actief beheer van uw ICT

Met VTM Grip verhoogt en borgt u tegen zeer aantrekkelijke tarieven de continuïteit van uw ICT. Controle- en beheertaken worden waar mogelijk geautomatiseerd. Pro-actief beheer zorgt voor verbetering van de stabiliteit en continuïteit van uw gehele ICT-omgeving. Voordat de gebruiker nadeel ondervindt van een verstoring is deze al gesignaleerd en in een groot aantal gevallen zelfs al remote opgelost.

24/7 monitoring

Met VTM Grip worden uw servers, werkplekken en devices 24 uur per dag, 7 dagen per week continu bewaakt. Binnen standaard kantoortijden wordt actie ondernomen op de meldingen die het systeem genereert. Buiten kantoortijd wordt actie ondernomen op afspraak.

Altijd voorzien van de laatste updates

Door alle werkplekken en servers in het netwerk te voorzien van een VTM Grip agent verhoogt de efficiency van uw ICT-omgeving. Onmerkbaar voor de gebruikers voeren deze agents benodigde taken uit. Noodzakelijk blijft het om software patches die worden uitgebracht te installeren. Dit proces is geautomatiseerd, aangevuld met controle op virussoftware en back-up procedures, remote connectie mogelijkheden en rapportages. Altijd conform de laatste updates.

VTM Grip - complete controle over uw ICT-omgevingSupport inbegrepen

Binnen alle varianten van VTM Grip zijn de geautomatiseerde werkzaamheden identiek. Door een keuze te maken voor de Pro versie kan optimaal gebruik worden gemaakt van de bijbehorende mogelijkheden voor opvolging van incidenten en beheer.

De voordelen van VTM GRIP

  • 24/7 monitoring van uw systemen;
  • Een eventuele verstoring is al gesignaleerd, en in veel gevallen ook al verholpen, voordat de gebruiker er hinder van ondervindt;
  • Controle op een succesvolle back-up van uw bedrijfskritische data;
  • Altijd en direct verzekerd van professionele ondersteuning;
  • Tot 120 minuten ondersteuning per maand per device inbegrepen (afhankelijk van de variant);
  • Uw systemen worden automatisch van de laatste updates voorzien;
  • Antivirus op uw servers en werkstations is inbegrepen vanaf de Plus variant.

 


VTM Grip - complete controle over uw ICT-omgeving
Complete controle over uw ICT-omgeving


Meer weten over VTM Grip?
Wij vertellen u er graag meer over.

Neem direct contact met mij op

Stuur mij meer informatie


Of neem zelf contact op via onderstaand formulier of via 0174 52 73 20.

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg