Veilig en betrouwbaar werken

Digitale veiligheid en bescherming tegen cybercrime zijn van essentieel belang in de digitale transformatie. De opkomst van de cloud, cybercriminaliteit en bedrijfsspionage maken beveiligen van uw bedrijfsprocessen en –gegevens complex en kostbaar. VTM Groep en KPN helpen u betrouwbaar en veilig te werken in een nieuw digitaal tijdperk.

DatasecurityColocation, de veiligste en meest betrouwbare datacenters van Nederland

U bent zich er wellicht niet altijd van bewust, maar het 'zoemende' hart van uw business is uw server(park). Problemen met uw server(s), leiden meestal tot een verstoorde werkdag en mogelijk productieverlies en dus kosten.

Met Colocation van KPN brengt u uw fysieke servers onder in de veiligste, groenste en meest betrouwbare datacenters van Nederland. Met Colocation kiest u voor een flexibele en schaalbare oplossing, waarmee u eenvoudig kunt inspelen op groei of krimp. Veilig (24/7 bewaking) en betrouwbaar (gegarandeerde beschikbaarheid van 99,995%).

Informatiebeveiliging

Gegevensverkeer wordt intensiever, het aantal devices neemt toe en de toepassingen welke hieraan worden toevertrouwd zijn steeds kritischer. Aan veiligheid en privacy worden steeds hogere eisen gesteld. De VTM Groep faciliteert klanten in het meest veilige gebruik van informatie en communicatie diensten.

Lees meer hierover op Informatiebeveiliging

 


Meer informatie over Veilig en betrouwbaar werken? Wij vertellen u er graag meer over.

Neem contact op via uw accountmanager, of vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg