LAN Netwerk

VTM kan de volledige inrichting van uw LAN (Local Area Network) verzorgen. Of het nu gaat om de inrichting van uw core en edge switches of het maken van een netwerk architectuur, wij helpen u graag met het bouwen van een betrouwbare LAN omgeving. Ook het documenteren van uw huidige LAN omgeving kunnen wij voor u verzorgen.

Componenten:

Routing en switching
Het verbinden van computers en randapparatuur met behulp van twee benodigdheden - switches en routers. Met behulp van switches en routers kunnen apparaten die zijn verbonden met uw netwerk eenvoudig met elkaar en met andere netwerken communiceren.

Firewall & Security
Bescherm uw netwerk door deep packet inspectie en firewallmogelijkheden van de volgende generatie te combineren met geïntegreerde netwerkbeveiligingsservices voor beveiliging zonder compromis.

File sharing
Een bestandsserver (of file server) is een server die Network Attached Storage ter beschikking stelt aan clients. Veel gebruikte protocollen zijn FTP, HTTP, NFS en SMB. Bestandsservers kunnen RAID gebruiken om de snelheid en betrouwbaarheid van het lezen en schrijven te vergroten.

Servers
De server(s) is (zijn) als het ware het hart van uw organisatie. Storingen of uitval vormen een ernstige bedreiging van uw bedrijfsprocessen. Wij werken uitsluitend met a-merken, immers kwaliteit en betrouwbaarheid moet gegarandeerd zijn.

Applicaties
Applicaties voor logistieke, financiele en administratieve processen zijn van essentieel belang voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Werknemers hebben op ieder moment en vanaf iedere locatie toegang nodig tot die applicaties. Dus is het van groot belang dat die applicaties altijd beschikbaar zijn - zelfs in geval van een ernstige calamiteit. Met applicatie hosting van VTM wordt uw applicatie 24 uur per dag, 7 dagen per week beheerd en gemanaged, en bent u verzekerd van continue beschikbaarheid.

Communicatie
Uw onderlinge communicatie en de communicatie met uw klanten en leveranciers is van cruciaal belang voor u succes. Aanwezigheid, chatberichten, mail, spraak, video en vergaderingen. Gezamenlijk zijn deze communicatie mogelijkheden de basis van uw dagelijkse productiviteit.

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg