Veilig en betrouwbaar werken

Digitale veiligheid en bescherming tegen cybercrime zijn van essentieel belang voor uw organisatie. De opkomst van Cloud en toenemende security risico's maken beveiligen van uw bedrijfsprocessen en –gegevens complex en kostbaar. VTM helpt u betrouwbaar en veilig te werken in een digitaal tijdperk.

Proactief beheer van uw ICT

VTM borgt de continuïteit van uw ICT. Uw systemen worden centraal gemanaged en controle- en beheertaken worden waar mogelijk geautomatiseerd. Proactief beheer verbetert de stabiliteit en continuïteit van uw gehele ICT-omgeving. Voordat de gebruiker nadeel ondervindt van een verstoring is deze al gesignaleerd en in een groot aantal gevallen zelfs al remote opgelost.

Remote Monitoring & Management (RMM)

De veiligheid, beschikbaarheid en prestaties van uw ICT-omgeving zijn van vitaal belang voor het functioneren van uw organisatie. Met Remote Monitoring & Management (RMM) worden uw servers, werkplekken en devices continu bewaakt. 24 uur per dag, 7 dagen per week!

We gaan storingen direct te lijf en kunnen vaak al ingrijpen voordat er problemen ontstaan. De RMM-software geeft door of alle back-ups geslaagd zijn, of de updates voltooid zijn, of er voldoende opslagruimte beschikbaar is, of er opvallende eventlogs zijn, ongeautoriseerde indringers enzovoort. Lees meer over VTM Grip.

 

Remote Monitoring Management

Colocation

U bent zich er wellicht niet altijd van bewust, maar het 'zoemende' hart van uw business is uw server(park). Problemen met uw server(s), leiden meestal tot een verstoorde werkdag en mogelijk productieverlies en dus kosten.

Met Colocation van KPN brengt u uw fysieke servers onder in de veiligste, groenste en meest betrouwbare datacenters van Nederland. Met Colocation kiest u voor een flexibele en schaalbare oplossing, waarmee u eenvoudig kunt inspelen op groei of krimp. Veilig (24/7 bewaking) en betrouwbaar (gegarandeerde beschikbaarheid van 99,995%).

 

Datacenter

Informatiebeveiliging

Gegevensverkeer wordt intensiever, het aantal devices neemt toe en de toepassingen welke hieraan worden toevertrouwd zijn vaak bedrijfskritisch. Aan veiligheid en privacy worden steeds hogere eisen gesteld. VTM faciliteert klanten in het meest veilige gebruik van informatie en communicatie diensten.

Lees meer hierover op Informatiebeveiliging

Data Security

Meer weten over beheer en beveiliging van uw netwerk?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl